Pandemia ne-a demonstrat tuturor ca se impune sa avem in casele noastre dispozitive care sa ne permita sa predam de acasa, daca suntem cadre didactice si sa ii ajute pe copiii nostri sa se achite de toate sarcinile didactice, in cazul in care urmeaza o forma de invatamant.

Este nevoie de computere functionale si de imprimanta laser color fiindca se pun la punct portofolii justificative in aceasta perioada.

Avem nevoie de materiale pe care sa le prezentam cursantilor nostri intr-o forma cat mai atractiva la camera, de aceea putem cumpara multifunctionale color noi sau second-hand de pe site-ul magazinului Modserv.ro.

Printre produsele utile din acest magazin online am remarcat si monocrom Kyocera.

Toate produsele sunt insotite de poze reale si de date tehnice complete, aceste informatii facilitand alegerea.

Fisele tehnice ale echipamentelor pot fi descarcate de pe site si citite in prezenta unor specialisti pentru intelegerea deplina a performantelor echipamentului respectiv.

Iubesc acest magazin din urmatoarele motive: -ii ajuta pe cei care lucreaza de acasa si pe elevii care invata online -cumparatorii economisesc timp si sunt protejati prin sistemul online de comanda si prin livrarea la domiciliu.

Ai nevoie de imprimanta, o comanzi online, dupa ce ai comparat atent preturile si este livrata la domiciliu, sa nu mai iesi prin frig si prin aglomeratie.

KYOCERA ECOSYS M2540DN conduce in topul celor mai vandute produse, iar pretul de 2380 de lei se amortizeaza rapid.

In cazul in care nu dispui de atat de multi bani, poti alege o imprimanta second hand care costa sub 500 de lei si iti asigura desfasurarea activitatii la fel de bine ca una noua.

Se gasesc solutii pentru toata lumea rapid ca nimeni sa nu intarzie in indeplinire sarcinilor trasate.

Parintii care au doi-trei scolari in familie apreciaza posibilitatea achizitionarii unor echipamente indispensabile la preturi mai mici si mai ales livrarea lor prompta ca activitatea educationala a copiilor lor sa nu aiba de suferit.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *