Doriti sa va dezvoltati abilitatile profesionale, sa va imbunatatiti cunostintele tehnice, sa urmati cursuri de perfectionare sau sa va concentrati pe dezvoltarea personala, lucrand, de exemplu, pe abilitatile de relationare, managementul stresului, managementul timpului sau eficienta profesionala? De pe site-ul cursuriautrorizate.eu puteti sa alegeti cea mai potrivita pregatire care sa va sprijine in dezvoltarea profesionala.

Dezvoltarea competentelor pentru o cariera de succes

Dezvoltarea abilitatilor consta in asimilarea de cunostinte si deprinderi utile in contextul profesional.

Este vorba despre dobandirea, actualizarea sau perfectionarea cunostintelor necesare pentru buna desfasurare a pozitiei curente sau viitoare. Dezvoltarea abilitatilor se poate face prin diferite mijloace, prin formare profesionala, dar si prin conferinte, coaching, forumuri profesionale, spectacole comerciale, evenimente formale sau informale si in toate situatiile propice schimbului de bune practici.

Dezvoltarea competentelor este o problema importanta pentru toti profesionistii, dar si pentru somerii care doresc sa-si extinda domeniul de oportunitati. De asemenea, este strategic pentru companii si organizatii care doresc sa isi valorifice cunostintele interne si sa-si optimizeze performanta generala. Investind in dezvoltarea competentelor, partial prin planul sau de formare, compania isi mareste eficienta si motivatia angajatilor. Astfel, prin concentrarea asupra individului, colectivul are un impact pozitiv.

Dezvoltarea abilitatilor ii priveste pe toti indivizii, indiferent de nivelul lor de pregatire initiala si de pozitia lor. Prin cursurile de dezvoltare side perfectionare se poate viza:
– Imbunatatirea eficientei profesionale, ceea ce inseamna inclusiv managementul timpului, managementul stresului, asertivitate, conduita;
– Imbunatatirea abilitatilor de limba: engleza, spaniola, germana etc.;
– Dezvoltarea abilitatilor manageriale in contextul dobandirii de noi responsabilitati: managementul echipei, leadership, managementul conflictelor etc.;
– Mentinerea, updatarea sau dobandirea abilitatilor tehnice;
– Obtinerea unei diploma sau unui certificat pentru a accesa un nou loc de munca;

Astfel, nu ezitati si extindeti-va setul de abilitati pentru a castiga performanta ca parte a misiunilor dvs. Zilnice sau pregatiti-va pentru un audit de certificare la un standard de calitate.

Cine are nevoie sa-si dezvolte abilitatile?

Toate profesiile sunt vizate de dezvoltarea abilitatilor. Printre acestia sunt vizati angajatii din domeniul medical, directorii, avocatii, contabilii, inginerii, profesorii, care trebuie sa se instruiasca continuu. Instruirea poate fi organizata la initiativa unei persoane cu finantare personala, poate fi finantata de companie sau de comunitati prin diferitele solutii de finantare existente.
Iata cateva cursuri de perfectionare prezente pe site-ul cursuriautorizate.eu:

Cursul de Cadru Tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor. Acesta este un curs autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A) si avizat ISU (Inspectoratul pentru situatii de urgenta). Participand la acest curs va veti familiariza cu termenii specifici privind acordarea asistentei tehnice de specialitate in situatii critice, cercetarea contextului producerii incendiilor, avizarea documentatiilor privind PSI; controlul privind respectarea masurilor de PSI; elaborarea documentelor specifice activitatii de PSI si SU; instruirea salariatilor in domeniul PSI; planificarea activitatii de PSI; organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor; monitorizarea activitatii de PSI. Cui se adreseaza cursul?

Tuturor persoanelor care doresc sa se specializeze in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor si persoanelor desemnate din institutii, care trebuie sa organizeze si sa conduca activitatea in domeniul apararii impotriva incendiilor. In urma absolvirii examenului final, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Cursul de Cadru Tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului. Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.

Cursul de Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Acest curs este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A). Programul cursurilor teoretice si a activitatii practice este flexibil si adaptabil in functie de nevoile cursantilor. Aceasta calificare se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa lucreze in domeniul protectiei muncii sau care doresc sa conduca si sa coordoneze masurile de prevenire si protectie, referitoare la securitatea muncii in organizatiile publice si private, cat si celor care doresc sa efectueze controalele privind respectarea si aplicarea normelor si reglementarilor legislative in domeniul protectiei muncii. In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului. Prin obtinerea certificatului de absolvire veti dobandi dreptul de a organiza si sustine instruirile introductiv-generale, precum si verificarea instruirilor la locul de munca si periodice, avand sematura autorizata pentru consemnarea acestora in fisele individuale de instruire SSM.

Gasiti programul dvs. de dezvoltare a competentelor viitoare pe cursuriautorizate.eu. Aici veti gasi o gama larga de pregatire profesionala si continua. Pe fiecare pagina a site-ului, o sectiune este dedicata descrierii instruirii, programului sau, sesiunilor planificate si puteti accesa si alte informatii, cum ar fi pretul sau conditiile preliminare. Scopul site-ului este de a facilita cautarea pentru formare si de a va ajuta in alegerea celui mai potrivit program pentru nevoile dvs. de dezvoltare a abilitatilor.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *