Acum cateva zile am avut parte de o vizita neasteptata. Un var pe care il stiam in strainatate, a venit sa ma vada suparat foc ca i-a cazut parul si a ramas chel. Singurul tratament pentru caderea parului era implantul facut la o clinica chirurgie estetica
E o persoana careia ii place sa arata bine, se poarta mereu elegant. Tin minte ca isi aranja parul foarte atent de cate ori iesea undeva in oras.
Mi-a zis ca in strainatate a inceput sa-i cada parul, a incercat sa faca tratamente de caderea parului care nu au dat niciun rezultat. A dorit sa faca implant de par in Spania, dar il costa o avere. Cineva l-a sfatuit sa vina in tara sa faca implantul la clinica Zetta la Dr. Dragos Zamfirescu .
Eu nu auzisem de aceasta clinica deoarece nu am dorit niciodata sa-mi fac vreo operatie estetica. Mi-am adus aminte ca cunosc o persoana care si-a facut mai multe operatii estetice si eram sigura ca stie mai multe despre Clinica Zetta si despre aceasta doctorita Angelica Banu.
Am facut bine ca am intrebat-o deoarece chiar la aceasta clinica si-a facut operatiile. Mi-a povestit ca Angelica Banu este medic Specialist in Chirurgie Plastica si in Microchirurgie Reconstructiva. Ceea ce inseamna ca poate face numeroase interventii de chirurgie estetica: liftingul sprancenelor, injectare de grasime proprie, augmentarea buzelor, liftingul buzei superioare, corectia urechilor, transplant de par etc.
Cand a vazut site-ul clinicii varul meu. imediat s-a hotarat ca clinica Zetta este solutia pentru problema lui.

13047979_1047345381991911_8937678497699326490_o
Clinica ofera clientilor o posibilitate unica sa beneficieze de operatii estetice de calitate cu un plan financiar personalizat dupa nevoile pe care le are clientul.
Aceasta facilitate este acordata in parteneriat cu programul StarCard de la Banca Transilvania pe durata a sase luni cu dobanda si comision 0% pentru client.

12491910_981000851959698_8014101951729147019_o
Varul meu cand a aflat si asta nu a mai avut nicio indoiala ca Clinica Zetta este ceea ce ii trebuie pentru a-si rezolva problema implantului de par.
Si eu sunt de parere ca aceasta clinica ofera servicii de calitate clientilor. Am citit ca mai multe vedete au apelat la serviciile Clinicii Zetta.

Desktop64

Sunt convinsa ca varul meu va veni in vizita cu zambetul pe buze data viitoare. Doamna Dr. Angelica Banu o sa-i faca un transplant de par reusit si va fi iar un barbat sexy care va agata orice fata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *