Trebuie sa va spun cu maxima mandrie ca stomatologia romaneasca ocupa locul 5 in Europe si locul 15 in lume, pozitii fruntase in topul celor mai bune servicii.

Clasamentele au fost facute, a vandu-se in vedere urmatoarele criterii:

-dotarile cabinetelor. Toate cabinetele au aparatura la standarde europene, de aceea vin oamenii din Spania, Anglia, Franta, Italia si Austria sa isi repare dantura la noi.

-priceperea medicilor. Avem una dintre cele mai bune scoli de Stomatologie din lume si asta se vede si in profesionalismul stomatologilor nostri foarte cautati pentru serviciile de prestigiu pe care le ofera.

-preturile relativ mici raportate la calitatea si garantia lucrarilor

-materialele din care sunt facute lucrarile fixe, protezele si implanturile.

Tocmai de aceea vin clienti si din SUA pentru IMPLANT DENTAR CLUJ

Daca in Statele Unite implanturile costa o avere, clientii prefera sa achite biletele de avion sa si le faca la clinica Alvernadental.com.

Trebuie sa mai stiti ca implantul este cea mai avantajoasa solutie din multe privinte. In primul rand ca se suplinesc dintii lipsa sau maselele fara sa se afecteze vecinatatile. Devitalizarea se impune a fi facuta, cand nu exista alta solutie.

In al doilea rand ca implanturile sunt individuale, nu alcatuiesc un bloc asemenea unei lucrari fixe, iar prin acest aspect imita  perfect dentitia naturala. Implantul nu stirbeste cu nimic gustul mancarii, fiindca dintele are propria sa ”radacina”, de aceea si vorbirea este perfecta si impactul vizual favorabil.

Fiind o coroana care se sprijina pe radacina sa metalica, rezistenta si compatibila cu organismul, se intelege ca implantul are durata mare de viata, iar termenul de garantie este multumitor, raportat la pret.

De durere sau de complicatii nu poate fi vorba, fiindca totul se face cu responsabilitate, cu anestezierea potrivita, menita sa anuleze durerile.

Alvernadental.com este un furnizor de incredere al serviciilor de implanturi dentare, de aceea vin oameni din toata lumea la Cluj, fiindca s-a dus vestea implanturilor excelent facute aici.

Recomand cu incredere cabinetele de mai sus pentru toate categoriile de servicii: albire dentara, indreptarea dintilor, fatetarea si implanturile.

In cazul in care aveti nevoie de o lucrare urgent, ei sunt capabili sa o finalizeze in 4 zile.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *