De multa vreme  imi doresc foarte mult sa-mi indeplinesc visul de a avea o masina a mea. Necazul este ca anul trecut nu prea am strans bani prea multi, asa cum imi facusem planul sa pot cumpara cea ce-mi doresc. Intr-o seara vorbeam cu un prieten pe internet despre aceste ganduri ale mele. El locuieste in Bucuresti si are cam varsta mea.

El a fost sincer cu mine si mi-a spus ca am un vis indraznet, m-a sfatuit sa caut pe internet site-uri de acest profil, poate gasesc ceva ce-mi place la un pret bun. Apoi i-a venit o alta idee, si-a adus aminte ca in Bucuresti exisista ceva unde se vande masini.. Eu nu mai auzisem de asa ceva, Daniel a inceput sa-mi povesteasca despre el. Mi-a spus ca in acest targ exista masini de toate tipurile cu preturi bune. El mi-a dat si adrese de site-uri sa vad despre ce e vorba.

Dupa ce am incheiat conversatia cu prietenul meu, am inceput sa ma uit la masini, m-am uitat ore in sir, exista foarte multe masini de vanzare pe acest site. Vreo 3 zile nu am avut deloc stare, aveam gandul doar la pozele de pe site. Am pus ochii pe o masina, dar nu aveam bani destuli s-o cumpar. Ma tot gandeam la o solutie, cum sa fac rost de bani.

Cand aproape renuntasem la gandul ca voi reusi sa-mi indeplinesc visul anul asta, ma suna o verisoara si ma intreaba ce fac. In prima faza nu am vrut sa-i spun ce aveam pe suflet, dar ea a insistat si atunci i-am spus ca am gasit o masina la un pret bun, dar nu-mi ajung banii. Cand i-am zis ce suma imi mai trebuie, ea mi-a spus ca ma imprumuta ea daca cred eu ca ii pot da banii inapoi in timp de 6 luni de zile.

Imi doream prea mult acea masina si nu am putut refuza oferta. Voi reusi eu sa strang banii sa-i dau inapoi pana la toamna. In acel moment ma gandeam doar la masina, eram foarte fericita ca o pot cumpara. Dupa cateva zile am mers la Bucuresti s-o vad, totul era ok cu ea, Am luat-o acasa, urmeaza sa-i fac actele pe numele meu. Dar sa pot circula cu ea trebuie sa-mi fac asigurare RCA ea. Habar nu aveam la ce firma s-o fac, sa-mi mie bine.

O prietena buna care are masina de cativa anis a intru pe site-ul www.rcalatineacasa.ro si sa-mi asigurarea RCA la ei online, ca au cea mai buna oferta de pe piata.  In 24 de ore comanda imi soseste acasa fara costuri suplimentare. Am incredere deplina in prietena mea, o voi asculta. Ea e mereu  cu sterile la zi si face mereu ceea ce trebuie.

Acum abia astept sa ma plimb cu masina in timpul meu liber.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *