Acum cateva zile ma suna o matusa sa ma roage sa-i caut pe internet un fotoliu cu masaj. A fost bolnava in ultima vreme si doctorii i-a recomandat sa faca mult masaj. O prietena i-a dat ideea sa-si cumpere fotoliu masaj. Am cautat ore intregi pana am dat peste fotoliu de masaj iRest A33 pe Komoder.

fotoliu-cu-masaj-iRest-SL-A33-Zero-Gravity-1
Site-ul https://www.komoder.ro mi s-a parut ca la vanzare cele mai bune fotolii masaj pret din cate site-uri vizite cu acelasi domeniu de activitate. Cei de la Komoder ofera clientilor fotolii masaj ieftine, pe site exista multe promotii la aceste fotolii. Firma da posibilitatea cumparatorilor sa cumpere fotolii cu masaj in sase rate fara dobanda, testare gratuita a produsului, livrare acasa gratis, garantie la produs si service in caz de nevoie. Komoder chiar le ofera sansa oamenilor doritori sa cumpere fotolii cu masaj sa spuna ce pret a dori sa dea pe un asemenea produs.Ce altceva si-a mai putea dori un client de la o firma? Eu nu am raspuns la aceasta intrebare.
Am sunat-o pe matusa, care m-a rugat sa-i gasesc un fotoliu cu masaj, s-o anunt ca i-am gasit ce isi doreste. Am intrebat-o ce pret fotoliu masa ar fi dispusa s-o ofera ca sa stiu ce pret sa solicit celor de la Komoder.ro. Matusa a zis ca ar vrea sa ia in cele 6 fara dobanda.
Ieri am luat legatura cu cei de la Komoder, le-am zis pretul pe care as da eu pe un fotoliu cu masaj. Ei mi-au prezentat o oferta foarte buna cu plata in rate asa cum si-a dorit matusa. Fara nicio ezitare i-am comandat un fotoliu care face masaj cand stai pe el. Suna foarte fain nu?
Azi-noapte chiar am visat ca stateam relaxata pe un asemenea fotoliu si simteam cum tot corpul imi e masaj usor. Ma simteam atat de bine. Am fost trista cand m-am trezit si nu mai eram atat de relaxata.
Ma gandesc ca pe viitor ar fi o investitie buna sa-mi cumpar un fotoliu ce poate face masaj celui care sta in el. Cred ca nu i-a stricat nimanui sa aiba asa ceva in casa si sa-l foloseasca dupa o zi obositoare la serviciu. Si stresul ar disparea din vietile noastre. Doar cu un fotoliu cu masaj viata noastra ar fi mai frumoasa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *