In sfarsit mi se va indeplini visul de a avea propria mea afacere. De cand am devenit studenta, in capul meu s-a conturat un plan maret pentru viitor. De mica visez sa am un magazin cu produse alimentare bio, nu stiu de unde am aceasta dorinta  Stiam ca e un vis greu de indeplinit, dar ceva imi spunea ca voi reusi la un moment dat.

Pentru mine sunt foarte importante produsele bio deoarece consider ca oamenii ar trebui sa aiba mai multa grija ce mananca. Cred ca am sta mai bine cu sanatatea daca ne-am hrani mai sanatos

Am asteptat cu nerabdare sa termin cei 5 ani de facultate,. Au fost ani grei pentru mine: sa citesc atat de mult si sa dau intre 22 si 24 de examene pe an. Dar nu-mi pare rau pentru sacrificiile facute. Sunt mandra sa afirm ca sunt absolventa a Facultatii de Litere!

Visul meu nu s-a putut indeplini pana acum trei luni, cand am reusit, ca printr-o minune, sa gasesc o posibilitate de a face rost de bani pentru a-mi deschide magazinul mult dorit. Acum o saptamana, am fost anuntata ca pot, in sfarsit, sa incep lucrul  la magazin. M-am rugat mult sa am clienti. Am inceput sa fac reclama peste tot. Dar mai aveam ceva de rezolvat pana sa servesc primul client

Mi-am aranjat magazinul asa cum am simtit eu. Am dorit sa ma reprezinte pe mine ca persoana. Si, pentru ca totul sa fie perfect, imi mai trebuiau etichete din carton de pe site-ul Agrafa.ro pentru a le pune pe produsele din magazin.

Firma Agrafa face etichete din hartii sau cartoane speciale, albe sau colorate, in formate standard sau speciale. Am inteles ca etichetele nu au un pret fix, fiecare client plateste in functie cum comanda, adica in functie de: formatul:dimensiunile ?i/sau forma etichetelor, suportul: hartia sau cartonul, imprimarea,cantitatea etc.

In cateva zile voi da drumul la magazin, sper sa am succes cu el. Ma rog sa atrag cati mai multi oameni sa cumpere produse sanatoase din magazinul meu si sa le consume cu bucurie.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *