In zilele cand e vreme urata afara, stau pe ganduri si ma intreb cum eram eu acum daca mama nu se lupta cu mentalitatea oamenilor si sistemul nostru din tara sa ma primeasca la o scoala normala, sa pot invata toate lucrurile pe care acum le pun in practica.

De cand eram studenta, in capul meu s-a conturat un plan maret pentru viitor. Dat fiind faptul ca am probleme de sanatate, nu am prea multe posibilitati de a lucra pentru a avea din ce trai atunci cand parintii nu vor mai fi. M-am gandit ca o solutie de a imi castiga existenta ar fi sa-mi deschid un birou de traduceri autorizate. Stiam ca e un vis greu de indeplinit, dar ceva imi spunea ca voi reusi la un moment dat.

Visul meu s-a putut indeplini acum doua luni, cand am reusit, ca printr-o minune, sa gasesc o solutie sa-mi deschid un birou autorizat de traduceri. In prezent sunt foarte ocupata cu aranjarea spatiului unde imi voi desfasura activitatea.. Am multe de cumparat, printre care si cateva pixuri personalizate de la Agrafa. ro. Acest site ofera clientilor o gama larga de pixuri, cum ar fi cele din plastic albe sau in alte combinatii de culori, pixuri metalice sau de lux.

Se poate imprima cu alb sub o imagine, cu scopul de a avea culori vii pe un suport de culoare inchisa. O alta posibilitate ar fi sa se aplice un strat de lac lucios sau mat pentru ca pixul sa arate mai placut si sa fie mai rezistent la zgarieturi.

Se pot imprima si alte obiecte (oferite chiar si de client ), cum ar fi: obiecte din carton, plastic, lemn, anumite tipuri de sticla, ceramica, metal etc.

Nu ezit nicio secunda sa le cumpar deoarece aceste pixuri personalizate ma vor reprezenta si asta o sa ma faca sa ma simt bine atunci cand le voi utiliza la traduceri.

Peste cateva zile, deschid biroul si am mari emotii! Sper din tot sufletul ca totul sa fie bine, sa am clienti suficienti pentru a castiga si eu ceva bani. Sa dea Domnul sa fie asa!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *