Ieri am avut o pana de curent de mai multe ore, nu stiu ce s-a intamplat. Noi nu am avut probleme de acest gen nici  inainte de 90. Mie mi-e groaza de intuneric, nu stiu cum au trait generatia parintilor mei la lumina lampii cu gaz.

Aceasta pana de curent m-a facut sa ma gandesc la viata mea de acum 20 si ceva de ani, cum puteam sa traiesc fara internet pe vremea aia. Pun pariu ca acum copiii nu-si vad viata fara calculator, tableta sau telefon. Totusi nu cred ca cei din generatia mea se pot plange ca nu au avut o copilarie sau adolescenta frumoasa.

Sincera sa fiu am fost si eu  acaparata de internet cativa ani, dar incet incet am revenit pe picioarele pe pamant si am incercat sa ma bucur de ceea ce imi place in viata ajutandu-ma des si de lumea offline

De exemplu azi m-am trezit cu gandul sa-mi cumpar o noua carte interesanta care s-o citesc cu pasiune. De curand am aflat de site-ul Iuppy.ro care spre vanzare o multime de categorii de carti folositoare pentru unii, captivante pentru altii. Sunt convinsa ca iubitorii de carti odata ce va vizita acest site nu va rezista sa nu cumpere macar o carte. Eu ador cartile de mica, am pierdut o multime de nopti citind povesti minunate. Niciodata n-o sa uit prima mea carte citita.

Abia am asteptat sa ies pe salariu pentru a-mi cumpara carti pe gustul meu. Recunosc ca nu ratez niciodata sa descopar colectiile editurilor de calitate.

De pe acest site despre care va vorbesc mi-am luat o carte deja superba si am mai primit una cadou. Le-am citit pe ambele cu mare interes. Necazul meu este ca as cumpara in fiecare zi cate o carte de pe Iuppy.ro.

100-de-mari-batalii-din-istoria-romaniei_1_produs

Site-ul are o categorie de carti care imi plac foarte mult, este vorba despre carti cu istoria romanilor. Eu am o pasiune pentru tot ceea ce inseamna istorie. La bacalaureat am fost singura din clasa care am ales sa dau istorie. De mica mi-a placut sa citesc despre marile personalitati ale lumii sau romanesti.

De cate ori am posibilitatea si vad o carte buna despre un subiect din istoria noastra, nu ezit s-o cumpar. De cand am descoperit site-ul si am vazut ca are spre vanzare o multine de carti cu subiecte din istoria romaneasca, incerc sa-mi planific banii altfel incat sa am posibilitatea sa-mi iau in fiecare luna cateva carti care sa-mi captiveze timpul liber.

res_c06760e899ff64bc05bf135df887aeee_350x350c_t3ll

Azi de exemplu m-am hotarat sa-mi cumpar cartea cu titlu: “Ardealul, pamant romanesc “ scrisa de  Milton G. Lehrer. Cartea originara apare in Elvetia  in limba franceza inainte de 1944. Ceea ce voi cumpara eu este o traducere a ultimelor doua parti.

Abia astept sa citesc despre cum vede autorul viata romanilor sub dominantia ungurilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *