De vreo o luna simt ca pierd vremea asa nefacand nimic si asta nu-mi place deloc. Eu sunt o persoana activa care isi doreste mereu sa faca ceva nou, sa descopere lucruri noi. Sunt un om care adora provocarile. De-a lungul anilor am avut parte de multe provocari placute sau neplacute care m-au facut dornica sa-mi depasesc limitele .

Sunt bloggerita de multi ani, pasiunea mea pentru scris m-a ajutat sa-mi indeplinesc mai multe visuri: sa am un job, sa public doua carti, (urmeaza a treia).

Unele dintre cele mai placute provocari avute este participarea la SuperBlog 2015 si Spring SuperBlog 2016. A fost o experienta de neuitat. E cel mai bun concurs de bloggeri din Romania care te pune sa-ti depasesti limitele, sa te cunosti mai bine si sa fii o persoana disciplinata.

Daca tot sunt in aceasta stare aiurea, trebuie sa iau masuri nu-i asa?. Ceea ce imi trebuie,e ceva cu adrenalina. Si ce putea sa fie mai potrivit decat Spring SuperBlog 2021. O competitie superba de creatie.

Am promis acum 5 ani ca ma voi intoarce la concursul superblog. Acum a venit momentul s-o fac.

Au inceput inscrierile si azi m-am decis sa-mi anunt si eu participarea. Abia astept sa inceapa competitia sa vad cum ma descurc de data asta. Cred ca am progresat la ritmul de a scrie.

Va incurajez pe toti cei carora le place sa scrie si au un blog, sa participe la acest concurs superb. Nu o sa regretati.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *