Acum o luna am primit o veste surprinzatoare din partea unei verisoare cu care am o relatie de amicitie foarte stransa. A venit la mine in vizita si mi-a zis ca e gravida. Nu ma asteptam la asa ceva pentru ca stiam ca nu isi doreste copii in acest moment al vietii sale. Ea s-a maritat la sfarsitul lunii mai. Faptul ca a facut pasul cel mare nu anunta aceasta veste, dar asta e. Se pare ca destinul i-a pregatit o surpriza.

Asa cum am ajutat-o cu toate pregatirile pentru nunta, impreuna am ales si rochia de mireasa, acum trebuie sa cautam haine pentru gravide. Verisoara mea e o persoana foarte eleganta.

Primul lucru care mi-a venit in minte atunci cand m-am gandit la haine gravide a fost imagina unei colege de serviciu care e ea insarcinata si are o imbracaminte gravide de admirat, eram sigura ca o sa-i placa si verisoarei mele aceste h&m haine gravide.

Cand am dat peste ea la serviciu, am rugat-o sa-mi spuna de unde isi cumpara imbracaminte gravide. A crezut ca eu sunt insarcinata si vreau sa-mi iau haine gravide online pentru mine. Nu prea m-a crezut cand i-am zis ca vreau aceasta informatie pentru o ruda.

In cele din urma mi-a spus ca si-a luat haine de pe site-ul www.mydressing.ro la preturi foarte bune. Cand am avut timp liber am intrat pe acest sa vad despre ce vorba.

Acest magazin online ofera clientilor garantia verificarii individuale a fiecarui produs, aplicand cele mai inalte standarde. Se verifica individual calitatea fiecarui produs pentru ca clientul sa aiba parte de cea mai placuta experienta de shopping online. Fiecare produs este verificat individual de patru ori.

Pe site se pot gasi haine gravide: cu eticheta originala, fara eticheta si fara niciun fel de urma de purtare si articole foarte putin purtate, fara uzura sau defecte.

Produsele second hand sunt dezinfectate si dezinsectizate cu Consolin Formacin spray la temperatura de 80 grade Celsius. Se recomanda spalarea inaintea utilizari.

Dupa ce am aflat aceste infirmatii, nu am mai avut nicio indoiala ca am gasit locul potrivit de unde verisoara mea isi va cumpara imbracaminte gravide. Sunt produse de calitate, elegante la preturi foarte bune. Puteti afla mai multe aici.

Verisoara mea a fost si ea incantata de site, de hainele pentru gravide. S-a bucurat ca a scapat de o grija, ca a gasit de unde sa-si ia haine pe durata sarcinii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *