Martie e luna femeilor, este o ocazie foarte buna sa ne cumparam ceea ce ne dorim. Saptamana asta, o colega de serviciu a venit la lucru cu o bluza frumoasa cu care n-am mai vazut-o imbracata. Si eu imi doream sa-mi cumpar o bluza eleganta cu care sa ma imbrac de 8 Martie.

Am intrebat-o pe colega mea daca bluza e noua si de unde a luat-o. Ea mi-a zis ca a cumparat-o online de pe un site de la categoria femei – imbracaminte. I-am cerut adresa site-ului sa ma uit si eu la produsele care sunt la vanzare. Colea mi-a dat adresa fara nicio problema. In aceeasi zi, seara, cand am avut timp liber. Mi-a placut din prima clipa ce am vazut pe site-ul Felamo.com .

Mi-a fost greu sa aleg ce bluza sa-mi iau. Pana la urma am decis sa cumpar doua bluze pentru mine si una pentru mama. Intotdeauna obisnuiesc sa-i iau mamei un cadou de ziua mamei. Ea imi este cea draga persoana din viata si cea mai buna prietena a mea. Coletul a venit acasa rapid, am apucat chiar sa ma duc la serviciu cu o bluza noua luata sa ma dau mare in fata colegelor.

Abia astept sa vina ziua de 8 Martie sa ma duc la petrecerea dedicata femeilor organizata de patronul nostru. In firma noastra sunt cateva femei, colege cu mine, dar nu din acelasi birou cu care nu prea ma inteleg si va fi un moment tare cand o sa ma vada imbracata atat de eleganta, o sa moare de invidie.

Parerea mea este ca o femeie trebuie sa stie sa fie eleganta, sa se imbrace elegant, sa se comporte elegant in societate, sa vorbeasca elegant. Doar atunci poate avea pretentii sa fie respectata de cei din jur.

Pentru mine asta conteaza cel mai mult, sa fiu respectata si apreciata de cei din jur. Si fac totul pentru sa reusesc acest lucru.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *