In ultima vreme am citit foarte multe despre hipertensiune. Am avut un motiv sa fac asta. Mama mea are probleme cu tensiunea si de aceea vreau sa stiu cat mai multe despre aceasta boala. De curand i-am cumparat mamei si un tensiometru Sendo cu ajutorul caruia sa-si verifice tensiunea in fiecare zi.

Sendo_Advance_pic9
Am aflat ca e foarte important ca o persoana ce sufera de hipertensiune sa-si controleze tensiunea regulat pentru nu a avea surprize neplacute. Nu se stie niciodata cand tensiunea creste si isi provoaca un atac cerebral sau un infarct ce poate sa-ti schimbe viata pentru totdeauna.
Toti medicii recomanda sa se cumpere tensiometru de brat pentru ca sunt mult mai precise in masurarea tensiunii. Mi-am petrecut multe ore pe internet cautand sa cumpar cel mai bun tensiometru. In cele din urma o prietena studenta la medicina m-a sfatuit sa vizitez site-ul http://www.sendo.info/ro. Aceasta prietena m-a asigurat ca pe acest site voi gasi tensiometru digital de brat de calitate.

Sendo_Advance_pic8
Cei de la Sendo vand tensiometre de brat ce au fost perfectionate in peste 30 de ani de catre ingineri din Japonia.Calitatea si exactitatea Sendo sunt verificate in baza celor mai inalte standarde profesionale, in cadrul a sute de ore de testari.
Exactitatea tensiometrelor Sendo a castigat si increderea farmacistilor de top. Ei sunt cei mai buni cunoscatori ai tensiometrelor si le ofera in farmacii.
Tensiometrele sunt supuse la 200 de teste diferite, inainte de a ajunge la utilizatori. Ele are o garantia de 5 ani. Aceasta este prima garantie introdusa pentru un tensiometru electronic cu o asemenea durabilitate.
Dupa ce am aflat toate aceste informatii, nu am mai avut nicio indoiala ca am gasit ceea ce imi trebuia. Fara nicio ezitare am comandat un tensiometru de brat ieftin.
In comparatie cu alte site-uri, cei de la Sendo au oferte de tensiometre de brat pret foarte bune si calitatea e mult superioara. De cand are tensiometru Sendo, mama isi masoara tensiunea in fiecare zi de cate ori are ocazia face comparatie cu exactitatea masurarii tensiunii la doctorul de familie. Niciodata Tensiometru Sendo nu a dat gres, a masurat tensiunea mamei foarte precis.
Ma bucur foarte mult pentru am cumparat asa un tensometru bun. Cu ajutorul lui mama si intreaga familie avem o viata mai linistita.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *