De ceva timp vorbesc pe internet cu o fata din Franta. Ea a dorit sa ma cunoasca mai bine. I s-a parut ca sunt o persoana de treaba in poze si s-a bucurat ca stiu si limba franceza. Aceasta limba am inceput s-o invat din clasa a doua pana am terminat facultatea de Litere

Cand am inceput sa comunic cu fata din Franta, nu am crezut ca relatia noastra de prietenie va fi tot mai puternica. Ma gandeam ca vor fi doar cateva conversatii pe internet si atat. M-am inselat, cu fiecare zi in care am comunicat, am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine, avem multe pasiuni in comun, gandim, avem aceleasi scopuri in viata. Acum ne dorim foarte mult sa ne cunoastem si in realitate, sa ne convingem daca ne intelegem tot asa de bine.

Ea mi-a propus sa caut in Brasov, unde locuiesc eu, un apartament de inchiriat, unde sa stea cat timp ne vom cunoastea mai bine in Romania. Un amic mi-a. gasit un apartament dragut complet mobilat, dar fara ustensile de bucatarie. Prietena va sta o vreme in Romania si sigur va avea nevoie sa faca si mancare sau ce doreste ea. Am inteles ca ii place sa stea in bucatarie in timpul ei liber. Am fost nevoita sa caut pe internet site-uri cu ustensile de bucatarie pentru a cumpara pentru apartamentul amicei mele. Oricum dupa ce imi pleaca prietena, ustensilele imi vor ramane mie. Mama abia asteapta sa aiba ustensile noi de bucatarie, ale ei s-au ruginit de atatia ani de cand le are.

Pe site-ul Comenzi.ro sunt tot felul de produse de gatit sau de copt cu reduceri importante de preturi. Nu am ezitat sa cumpar tot ce-mi trebuia pentru apartament, in plus i-am luat si mamei o tigaie. Cand a sosit coletul acasa imediat am gatit cu o tigaie gril.   Am vrut sa-i fac mamei o surpriza. A fost tare bucuroasa cand a aflat ca acea tigaie unde s-a facut asa de bine friptura e a ei.

Ieri am citit pe internet un articol interesant despre un grup de oameni dornici sa promoveze mancarea traditionala romaneasca

Sper ca prietena mea sa se simte bine la Brasov, sa-i placa unde va sta. Imi doresc din tot sufletul sa ne intelegem la fel de bine si cand ne vom vedea in realitate asa cum ne intelegem in lumea virtuala. Am ajuns sa ne spunem tot ce avem pe suflet, intre noi nu mai exista niciun secret. Eu asa simt acum, sper sa fie asa si cand va veni la Brasov si ne vom cunoaste.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *