Se apropie ziua mamei. Anul asta am de gand sa-i fac o mare surpriza, de ceva vreme, strang bani pentru a reusi sa-i cumpar cea ce isi doreste de multa vreme, adica o superba veioza de camera.

Toata vara am vorbit despre asta. Acum cateva luni mama a petrecut 2 zile la o veche prietena. Pe langa faptul ca s-a bucurat de prezenta amicei, i-a placut foarte mult veioza pe care o avea amica ei in camera.. Mamei mele adora lucrurile de calitate, mai ales cele ce sunt destinate pentru casa. Ne-am plimbat de multe ori impreuna dupa acea vizita si ne-am oprit la fiecare magazin care avea corpuri de iluminati, simteam cum mama isi doreste sa gaseasca acel model de veioza pe care a vazut-o la amica sa.

Eu tot i-am promis ca ii cumpar, dar nu am facut-o pana acum, dar acum cu ocazia  zilei de nastere in sfarsit am reusit sa strang ceva banuti sa-i fac un cadou frumos. O prietena m-a sfatuit sa caut si pe internet site-uri cu corpuri de iluminat, poate gasesc ceea ce vrea mama mea la un pret bun. De cateva zile tot asta fac, am intrat in oras in cateva magazine, dar inca nuam gasit ceea ce vreau.

Acum cateva minute o prietena de pe internet mi-a spus sa intru pe  unsite sa vad daca imi place produsele lor. Am intrat imediat si  am vazut o multiime de corpuri de iluminat superbe. Veiozele elegante de pe Atas.ro m-au cucerit. In 5 secunde am gasit ceea imi doream, o veioza superba, model clasic ca in poza de sus asa cum mi-a zis mama care are prietena ei.

Am observat ca acest site are 20 de ani vechime pe piata de corpuri de iluminat.  Le ofera clientilor o gama larga de produse in in foarte multe stiluri la moda sau clasic asa cum era la moda in trecut

Imi imaginez ce fericita va fi mama cand va vedea veioza. Asta imi doresc cel mai mult, sa fie un moment de neuitat pentru ea, dar si pentru mine.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *