Maine e Sfanta Sarbatoare a Nasterii Fecioarei Maria. Pe tatal meu il cheama Marian. La noi in familie se obisnuieste sa sarbatorim zilele onomastice, sa ne facem cadouri surpriza, in fiecare an. De cand am serviciu le-am luat mereu parintilor cate un cadou de zilele lor de nastere sau onomastice

Mama isi dorea de multa vreme ca tata sa inceapa sa fumeze tigari electronice deoarece din acest tip de tigari nu iese acel fum nasol pentru cei care nu fumeaza. Acum cand a luat pensia, a vrut sa-i ia cadou lui tata o asemenea tigara, dar nu am lasat-o. I-am promis ca ii cumpar eu una de calitate. Atunci si-a amanat planul si m-a pus sa caut pe internet o oferta buna.

O prietena mi-a recomandat site-ul http://www.e-smoke.ro/ , ca si ea a luat tigari electronice ieftine de la aceasta firma. Am intrat imediat pe acest site si am vazut ca tigarile sunt de mai multe feluri. Asa ca am intrebat-o pe mama ce tip vrea sa luam. Ea a zis ca nu se pricepe sa aleaga. Pana la urma fratele meu a ales ce sa cumparam.

Mama abia astepta sa ajunga comanda acasa, nu mai suporta fumul provenit de la tigarile lui tata. E o femeie careia ii place ca mediul unde traieste sa fie unul primitor, sa miroasa frumos. Cand va veni comanda, imediat o sa inceapa sa faca curat in toata casa, ar dori si sa zugraveasca. Asa ar scapa pentru totdeauna de amintirea fumului tigarilor normale.

Mama i-a povestit unei prietene  despre site-ul http://www.e-smoke.ro/. I-a zis sa se uite si ea pe el sa vada despre ce e vorba. Azi a anuntat-o pe mama ca si ea o sa-si cumpare tigari electronice de pe site-ul recomandat.

Ma simt minunat acum cand am posibilitatea sa le fac daruri frumoase celor dragi. Imi doresc ca toata lumea sa aiba posibilitatea sa daruiasca celor la care tin cadouri de neuitat.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *