Acum cateva zile a venit Mos Nicolae prin casele oamenilor. Din pacate observ ca aceasta sarbatoare nu mai e petrecuta cum era in copilaria mea, atunci cand abia asteptam sa vina dimineata, sa ne ducem, sa ne uitam la incaltaminte, sa vedem ce ne-a adus Mosul. Bucuria era una imensa pe care n-o voi uita niciodata.

Acum rar se mai intampla asa ceva. La copii inca mai vine Mosul, dar nu se mai pastreaza traditia cu punerea incaltamintei la usa si asteptarea pana dimineata sa se primeasca cadourile. Copiii primesc darurile pe 5 decembrie, de la parinti, de la bunici sau alte persoane dragi. Bucuria nu mai e aceeasi, dar asta e, timpul trece, oamenii se schimba.

La noi in familie nu s-a schimbat inca nimic, desi nu suntem copii. Inca vine Mos Nicolae in dimineata de 6 decembrie cu daruri puse in incaltaminte. Diferenta este ca acum si la parinti vine Mosul. Acum simt si ei bucuria magica. Asta e cea mai buna satisfactie a mea.

Anul asta am vrut sa iau ceva util pentru fiecare din familie. Zile intregi m-am tot gandit ce sa-i iau lui fratele meu. Cu vreo saptamana inainte sa vina Mosul am vazut cum si-a scapat telefonul pe jos in baie. S-a cam speriat pentru ca e un mobil scump si era gata sa-l zgarie, nu avea husa. Atunci mi-a picat fisa ca ar fi bine sa-i ia Mosul o husa pentru telefon.

Nu sunt o persoana care se grabeste sa faca cumparaturi, mereu analizez unde sunt ofertele cele mai bune si dupa ma lamuresc incep sa iau ceea ce imi doresc. Pentru cadoul lui fratele meu am cerut un sfat unui amic care lucreaza in domeniu, eram sigura ca el imi va spune unde gasesc cele mai bune oferte de huse iphone 11. Prietenul meu asa a si facut, mi-a sfatuit sa intru pe un site unde voi gasi ceea ce caut la cel mai bun pret la o calitate superioara.

Fara nicio ezitare am intrat pe acel site si am comandat husa mult dorita. Am suflat usurata pentru ca se apropia 6 decembrie si eu nu am vorbit cu Mosul pentru toata lumea din familie. Pe 4 mi-a venit coletul acasa. Totul era pregatit pentru bucuria magica a sarbatorii. In seara de 5 toata familia si-a pus incaltamintea curatata la usa asteptand cu nerabdare sa vina dimineata, sa vada ce daruri a primit fiecare.

Dimineata a fost o mare veselie la noi in casa. Bucuria magica era prezenta, este un sentiment unic. Fratele meu a fost cel mai surprins de cadoul meu, nu se astepta la asa ceva. A recunoscut ca ii trebuia de mult timp o husa la telefon, dar mereu nu a avut timp sa-si ia. Mi-a multumit ca ma gandesc intotdeauna la ce-i trebuie urgent.

Pentru mine inseamna mult aceste cuvinte si mai ales bucuria din ochii celor dragi. Imi doresc foarte mult ca persoanele la care tin sa simta ce importanta au in sufletul meu si in viata mea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *