De curand a fost ziua mea de nastere. Cu aceasta ocazie mi-am facut singura un cadou frumos, un telefon Samsung. Iubitul meu s-a mirat de ceea ce mi-am cumparat, dar in acelasi timp s-a bucurat pentru mine. Prietenul meu mi-a sfatuit ca telefonul cel nou are neaparat nevoie de protectie. In acest sens mi-a facut o promisiune, o sa-mi ia el o husa de calitate cu conditia sa caut eu un site cu oferte bune.

Imediat m-am dus cu gandul la un amic care lucreaza in domeniu, eram sigura ca imi va spune un magazin online cu oferte. Am avut dreptate, mi-a dat adresa unui site cu oferte de huse din silicon de calitate la preturi bune. Cel asa mi-a zis iubitul cand i-am aratat site-ul cu ofertele.

In acest fel m-am facut cu un super telefon si cu o husa din silicon la inaltimea calitatii lui. Mi-am indeplinit acest vis in sfarsit. Pana acum aveam un prapadit de telefon vechi, mereu am avut altceva de facut cu banii. In acest am primit o prea frumoasa de la serviciu cu ocazia Sarbatorile Pascale.

De data n-am mai plecat nicaieri in vacanta si am profitat o promotie de oferta de telefoane Samsung. Lui iubitul meu nu i-a placut in prima fraza ce aveam de gand, dar s-a obisnuit cu ideea si apoi s-a bucurat pentru mine.

Sunt fericita mai ales pentru ca am posibilitatea cu noul telefon sa fac fotografii reusite si sa vorbesc cu prietena mea cea buna pe internet mai mult timp.

Toti colegii mei de la serviciu au telefoane scumpe, dar aproape toti au admirat noua husa din silicon. Toti m-au intrebat de unde am luat-o. Le-am dat adresa site-ului sa vada si ei ofertele.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *