images (5)

Nativii zilei de 15 ianuarie intalnesc inevitabil tema eroismului in vietile lor. La un anumit moment in viata, este imperativ pentru ei sa reuseasca sa isi stabilizeze frica. Dupa ce au facut acest lucru, ei se vor putea baza pe ei insisi in situatiile de criza. Adesea, cei nascuti astazi nu sunt constienti de natura lor eroica.

La un moment dat, soarta ii provoaca scotand la iveala acest lucru pe deplin. Pana in acest moment, este destul de probabil ca ei sa duca o viata destul de moderata, chiar obisnuita. Evenimentul sau evenimentele care duc la o astfel de schimbare apar in jurul varstei de douazeci si opt de ani.

Nativii zilei de 15 ianuarie manifesta adesea anumite forme de venerare eroica care au ca obiect o figura fantastica sau reala. Aceasta persoana poate fi chiar unul din parintii lor, dar mult mai probabil este un surogat al celui de care sunt atrasi. Pentru nativii zilei de 15 ianuarie asumarea rolul de erou sau eroina poate fi ca un act de imitatie, ca un ritual de trecere. Ei pot intampina dificultati in evolutia si dezvoltarea lor. Anumiti nativi ai zilei indeplinesc un asemenea destin cand devin ei insisi parinti si eroi in ochii propriilor copii.

Nativii zilei de 15 ianuarie pot fi sau nu indivizi sociabili, dar, dupa ce au trecut de treizeci de ani, se simt atrasi in mod magnetic de anumite figuri cheie. Acestea nu numai ca ii inspira, dar ii si ajuta in procesul lor de auto-descoperire. Acesti ghizi, profesori sau mentori au de obicei o influenta profunda asupra carierei lor. Relatiile cu acestia se bazeaza de obicei pe dragoste, prietenie profunda si afectiune.

Cheia maturitatii pentru copiii si adultii tineri nascuti pe 15 ianuarie este sa isi exprime revolta. Ei au un simt al incorectitudinii foarte intens si sunt pregatiti sa lupte impotriva oricarei forme de opresiune sau intoleranta pe care o intalnesc. Multi dintre cei nascuti pe 15 ianuarie au un exterior agreabil, chiar inocent ce contrazice puterea interioara.

Cei care au intentia de a profita de nativii zilei de 15 ianuarie deoarece ii suspecteaza de slabiciune, naivitate sau vinovatie vor fi destul de surprinsi de acestia. Nativii invata repede din experientele proprii si in general sunt adeptii vorbei, “ma pacalesti o data, rusine tie, m-ai pacalit a doua oara, rusine mie”.

Nativii zilei de 15 ianuarie trebuie sa se fereasca de tendinta lor de a permite accesul in cercul lor intim acelor persoane care ii pot rani. Pe de alta parte, ei nu trebuie sa construiasca un zid de fier in jurul lor dupa ce au fost tradati sau umiliti. Sa gaseasca un echilibru intre deschidere si siguranta este o adevarata provocare pentru ei.

Persoanele nascute pe 15 ianuarie trebuie sa se fereasca sa se lase in voia placerilor senzuale deoarece au o slabiciune in acest sens. Din cand in cand, energia lor poate sa fie antrenata in chestiuni care nu merita efortul si consideratia lor. Ei trebuie sa isi tempereze dorinta de a controla mediul si sa ramana deschisi evolutiei si schimbarii.

SFATURI: Este inevitabil ca tu sa iti joci rolul de erou. Asigura-te ca actionezi in folosul obiectivelor ce merita efortul tau. Fii discriminator, dar si deschis schimbarii. Descopera ceea ce ti se potriveste. Invata sa astepti si sa actionezi la momentul oportun – gaseste locul si momentul potrivit pentru orice lucru.

PUNCTE FORTE:
Idealist
Iubitor de placere
Eroic

PUNCTE SLABE:
Indulgent
Nesigur
Idolatrizant

Sursa: http://astromax.eva.ro/zodiac_european/15-Ianuarie.html

Ramona Lengyel

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *