timthumb

Nativii zilei de 12 februarie au capacitatea de a unifica elementele disparate din mediul lor, fie ca este vorba de impacarea unei familii cu probleme, vindecarea unei rupturi intre prieteni sau demonstrarea spiritului de conducator pentru a rezolva disputele in cadrul organizatiilor.

De obicei, cei nascuti in aceasta zi evalueaza o situatie data prin propria perspectiva si, in cazul in care au autoritatea necesara, vor schimba cursul de desfasurare al lucrurilor pentru grup. Totusi, aceasta nu inseamna ca ei ignora sau subapreciaza ceea ce gandesc ceilalti. Este vorba de faptul ca ei simt adesea ca au asimilat deja cele mai multe puncte de vedere si ajung la o concluzie ce implica cel mai bun curs al lucrurilor. Ei devin astfel suficient de influenti pentru a-i convinge pe ceilalti sa-i urmeze.

Nativii zilei de 12 februarie sunt indivizi cu multe fete, cu talente variate. Pentru ei, unirea fatetelor disparate ale personalitatii lor reprezinta o provocare suplimentara. Mult prea des, propria versatilitate actioneaza impotriva lor si le distruge scopul in organizarea carierei si preocuparilor personale. In plus, odata ce au luat o hotarare, incapatanarea lor si refuzul de a schimba cursul le poate crea dificultati.

Pusi fata in fata cu problemele ei pot incerca sa razbata fara a cauta sa faca compromisuri. Deoarece adesea gandesc in termeni absoluti, poate fi dificil pentru nativii zilei de 12 februarie sa faca compromisuri. Acest lucru este necesar uneori, mai ales daca doresc sa perceapa adevarul unei situatii date.

Desi in general doresc sa ramana credinciosi principiilor lor etice, ei trebuie sa afle importanta schimbarii pentru a se adapta noilor circumstante si trebuie sa asculte cu grija sugestiile bine gandite si observatiile facute de-a lungul timpului de catre coechipieri sau asociati.  Uneori, nativii zilei de 12 februarie adopta un punct de vedere codificat care devine cadrul sau filozofia de lucru pentru ei si le ghideaza felul de a gandi.

Totusi, daca vor sa-si exprime in continuare conceptia ei isi vor intari ideile si vor fi astfel scuti de mari deziluzii si erori. Cei mai evoluati dintre nativii zilei de 12 februarie vor respinge acele teorii care nu le mai sunt de folos. Fara indoiala, eforturile nativilor zilei de 12 februarie de a impaca oamenii pot face mult bine.

Totusi, lasand lucrurile sa se schimbe, sa se dezvolte sau chiar sa se destrame pe propria lor rapundere este uneori un raspuns mult mai potrivit. Nativilor nu le sta in fire sa renunte, dar ei vor ajunge sa realizeze ca uneori este mai bine sa abordeze o cale lipsita de actiune.

SFATURI: Ramai obiectiv si deschis. Examineaza-ti sistemul de credinte si fii pregatit sa respingi acele aspecte care nu mai sunt adevarate. Flexibilitatea este o forta. Pasteaza-ti natura critica sub control.

PUNCTE FORTE:
Duplicitar
Protector
Conceptual

PUNCTE SLABE:
Intolerant
Hotarat
Rigid

Sursa: http://astromax.eva.ro/zodiac_european/12-Februarie.html

Ramona Lengyel

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *