images (64)

Holly P. Hunter s-a nascut pe data de 20 martie 1958. A castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita. Este cunoscuta din filme precum : ” Raising Arizona „, ” Broadcast News „, „Always „, ” The Incredibiles „,  „Thirteen „, ” Woman Wanted ” si ” The Piano „. Ea deasemenea a mai aparut si in serialul de succes ” Saving Grace ” ( 2007 ) in rolul lui Grace Hanadarko, aici fiind nominalizata la Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar.

Hunter s-a nascut in Conyers, Georgia, Statele Unite ale Americii.  Mama sa fiind Opal Marguerite, o caznica, si tatal ei Charles Edwin Hunter, ca meserie fiind fermier. Hynter si-a luat licenta in drama la  ” Carnegie Mellon University ” in Pittsburgh, dupa ce s-a mutat in New York City fiind colega de camera a actritei Frances McDormand. Hunter in 2008 a descris locul unde a locuit pentru ” The Bronx ” imediat dupa strada 205, intre Bainbridge Avenue  si  Hull Avenue.  In cartierul irlandez si numai la cateva blocuri ce italian.

Cand s-a mutat in Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii  in 1982, Hunter a impartit casa cu un grupe de oameni format din : Francise McDormand, directorul Sam Raimi, si cu viitorii ei colaboratori Joel Coen si Ethan Coen.

Holly Hunter a avut o relatie care a durat multi ani cu actorul Arliss Howard. Holly a fost casatorita cu polonezul actor de cinema Janusz Kaminski din 20 mai 1995 si ei au divortat in anul 21 decembrie 2001. Din anul 2001 Hunter are o relatie cu actorul american Gordon MacDonald, cu care a si colaborat in 2001 la  ” San Jose Repertory Theater ” si la sfarsitul lui 2004 in ” West End „. In ianuarie 2006 P.R. lui Hunter a scris ca actrita a dat nastere a 2 copii, gemeni la varsta de 47 de ani tatal gemenilor fiind faimosul actor Gordon MacDonald. Dupa o saptamana a scris ca cei doi gemeni sunt baieti, sursa fiind varul ei Tim Salmon.

Sursa: http://www.cinemarx.ro

Ramona Lengyel 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *