Mama pleaca saptamana viitoare intr-o statiune la recomandarea doctorului specialist. Acum cateva zile si-a dat seama ca nu are halat de baie bun. Eu imi cumparasem unul de calitate asta-vara. Mama m-a rugat sa-i cumpar un halat la fel ca al meu.

Mi-am luat acest halat de baie cand am plecat in vacanta cu iubitul meu. Prietena mea mi-a recomandat un site de unde se pot cumpara halate femei din bumbac suta la suta la preturi foarte bune.

Cand mi-a zis mama ca ii trebuie halat de baie am intrat imediat pe site-ul de unde mi l-am luat pe al meu, m-am grabit sa-i comand pentru ca imi era teama sa nu ajunga coletul pana pleaca mama la statiune. M-am temut degeaba, coletul a sosit acasa in cateva zile.

I-am luat mamei modelul de halat de baie din poza. Halatul este un model cu stil si eleganta, care este perfect sa fie luat dupa o baie sau un dus relaxant. Mama l-a incercat ieri, a fost surprinsa sa vada ca  pielea s-a hidratat si surplusul de apa s-a absorbit. Halatul este fabricat din bumbac turcesc si egiptean care iti ofera caldura ?i confort atunci cand il porti

Toata familia noastra poarta doar imbracaminte de bumbac suta la suta pentru ca este un material folosit din cele mai vechi timpuri. Bumbacul este o planta unica, cu foarte multe proprietati, caracterizata prin naturalete, finete, lungime si onduleurile naturale ale fibrei. Am citit pe site ca hainele de baie sunt facute incepand procesul de fabricare prin selectia bumbacului brut, este continuat prin controlul procesului in fiecare faza a productiei si incheiat de controlul calitatii in produsul final.

In ziua de azi se gasesc cu greu lucruri de calitate, sunt o multime de produse false sau facute din materiale de proaste calitate. Trebuie sa recunosc ca si eu m-am pacalit de cateva ori. Acum studiez atent ceea ce imi iau, mai atent cand e vorba de haine. Pentru mine e foarte importanta calitatea hainelor, nu numai pretul lor.

La asta gandesc ca mama. Si ea a avut grija toata viata sa-si cumpere haine doar de calitate cu stil si eleganta. Tot ce poarta este din bumbac suta la suta.

O femeie trebuie sa aiba grija de ea, sa arate bine toata viata, eleganta indiferent daca are un trai usor sau nu. Stim cu totii ca o multime de femei trec prin momente dificile, au parte de necazuri mari care le afecteaza modul cum isi traiesc viata. Aceste greutati le fac pe femei sa uite ca sunt simbolul frumusetii in aceasta lume. Saracia nu e un motiv intemeiat pentru a spune ca nu poate fi o femeie prezentabila. Pentru a fi o femeie cu stil si eleganta nu trebuie sa fii o persoana bogata,ci o persoana putin educata care sa fie mandra de ea insasi, dornica sa fie respectata si admirata de cei din jur.

Mama mea nu a facut prea multa scoala,cu toate acestea a fost mereu o doamna prezentabila care a stiut mereu sa-si puna in valoare frumusetea. Sunt mandra de ea!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *