Asociatia Daruieste viata e pe buzele multor oameni pentru ceea ce face pentru sistemul medical romanesc.

Statul roman nu a facut nici pe un sfert in 31 de ani de la revolutie, cat a reusit sa faca aceasta asociatie cu ajutorul donatilor oamenilor si al firmelor.

Pe langa proiectul spitalului national pentru copiii bolnavi de cancer, Daruieste viata au fost renovate si dotate numeroase alte spitale din tara cum ar fi cel Brasov sau cel din Timisoara care a fost renovat complet si donat cu toate cele necesare pentru a oferi copiilor cel mai bun tratament in cele mai bune conditii de siguranta si confort asa cum se intampla intr-un spital civilizat din Europa.

Eu nu prea am incredere in ONG -urile romanesti deoarece am avut multe experimente urate cu numeroase organizatii de acest tip care s-au folosit de numele meu si de situatia mea pentru a face rost de bani in interes personal.

In asociatia Daruieste Viata am incredere suta la suta deoarece am luat legatura cu ei, nu m-au respins cum au facut altii. Chiar am vorbit cu doamna Carmen Uscatu despre un proiect de meu si mi-a facut o impresie foarte buna. Este o persoana minunata care cunoaste problemele adevarate al sistemului sanitar romanesc si vrea sincer sa schimbe ceva in tara asta. De fapt deja a schimbat multe impreuna cu Oana Gheorghiu.

Aceste doamne au spus clar ce se petrece in sanatatea noastra cum nu a mai facut-o nimeni pana acum.Tot ce spun doamnele este adevarul gol golut. Asta inseamna ca sunt implicate in sistem si doresc sa schimbe cate ceva in tara asta.

Va sfatuiesc cu incredere sa va faceti timp sa intrati pe pagina Facebook Daruieste Viata sau pe site-ul daruiesteviata.ro , sa cititi despre realizarile asociatiei, despre planurile de viitor pe care le are si sa faceti o donatie. Acolo pe site aveti posibilitatea sa vedeti unde ajung banii dv donati.

Totul se face cu o transparenta totala. Incercati si veti vedea. E postul Craciunului, e vremea sa faceti o fapta buna.

Craciun fericiit!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *