Multe guri rele spun ca genele false sunt doar un moft, dar sunt si persoane care sustin ca ele sunt, de fapt, o necesitate. Adevarul este, insa, undeva la mijloc!

Deja multe fete au facut o obisnuinta din folosirea genelor false in machiaje, chiar si in machiajele de zi cu zi. Pentru multe fete, genele false ar putea reprezenta un moft, ce-i drept, inocent. Dar trebuie sa recunoastem ca efectul acestora asupra chipului este de-a dreptul spectaculos.

De partea celalalta, cu o majoritate mai mica, sunt fete care apeleaza la gene false deoarece mama natura nu a fost darnica cu ele, la acest capitol. Sau poate sa fie vorba de interventii medicale, care au dus la pierderea partiala sau totala a genelor naturale. Pana la urma, orice femeie are dreptul sa fie frumoasa si are dreptul sa apeleze la orice truc de frumusete, daca acestea considera ca le ajuta.

Asadar, am putea spune ca genele false sunt atat un moft, cat si o necesitate, dar nu o spun pe un ton critic. In orice caz, nu este un gest de criticat si este absurd sa judecam alegerile in materie de make-up sau frumusete, pe care le adopta fiecare femeie in parte.

Dar pentru fetele care folosesc gene false, am si o recomandare: MyLash Natural sunt gene false de tip banda si sunt confectionate 100% din par natural sterilizat.

Datorita calitatii ireprosabile, sunt foarte usor de aplicat, se simt confortabil si sunt extrem de rezistente, fiind lucrate si pentru reaplicare. Pentru utilizari ulterioare este important sa depozitezi genele in cutiuta in care vin, deoarece asa se pastreaza curbura lor si le asiguri igiena corespunzatoare.

Cateva exemple mai concrete: gene false myPrecious si gene false mySecret! Pe langa raportul foarte bun calitate-pret, genele false sunt cea mai usoara cale de a obtine un look feminin, jucaus.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *