gazduire-site-uri-web

In randurile urmatoare o sa va povestesc despre ceva foarte la moda acum, despre gazduire web. Intr-o zi am descoperit pe site-ul Tlh.ro va o oferta de hosting care mi-a placut foarte mult, am aflat cateva lucruri interesante cum ar fi: domenii pe servere SSD in Romania. si servicii profesionale de gazduire web .Severele SSD sunt bune pentru ca da posibilitatea sa ne conectam la website in timp de acces scazut, adica putem sa incarcam rapid indiferent de marimea paginii de pe website.
Acest site ofera mai multe tipuri de gazduire:
Can am citit despre gazduire gratuita, mi-am adus minte de  site-ul meu, asa am reusit si eu primul site.. Adica e o oferta care e variabila in anumite conditii, adica se adreseaza persoanelor se pricep la designe sau la programe web si care doresc gazduire web pentru websit-ul lor personal unde isi poate verifica anumite proiecte
Acum ceva vreme o cunostiinta mi-a povestit despre gazduirea VPS SSD. Eeste foarte folositor celor care au un hosting clasic si isi doresc mai mult decat atat, dar nu au bugetul necesar pentru un sever dedicat. VPS cu SSD va pune la dispozitie acces rood pe servere puternice HP. Tot aici, Top Level Hosting are posibilitatea sa ofere servere virtuale pe noduri hardware puternice, cu disk-uri SSD, pentru a putea avea cele mai bune servere VPS.
Citind cu atentie ofertele  companiei TLH, i-am recomandat unui prieten sa intre pe site-ul lor si sa citeasca gazduire web reseller. Asta inseamna ca firma tlh are si  servicii de reseller hosting pe servere proprii, in Romania., adica cu ajutorul unui cont de reseller se poate faci primul pas o persoana fizica sau o firma. pentru a incepe o afacere in acest domeniu. Facand acest pas se poate  accesa la interfata de administrare a clientilorWHM (Web Host Manager). Daca se depune cerere, se poate sa se sa obtina Nameservere proprii (ns.domeniu.ro) ,care duce la independenta totala,  da posibilitatea de a se creea propriile pachete de servicii, cat si propriile strategii.
Clientii firmei. vor avea si ei acces, la randul lor de interfata de administrare Cpanel.

Ramona Lengyel

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *