Maine e ziua internationala a femeii. Am fost invitata la petrecere sofisticata. Primul meu gand a fost sa refuz invitatia pentru ca credeam ca aceasta petrecere nu e de nasul meu. Invitatii vor fi persoane bogate, patroni de firme directori de companii, avocati,profesori universitari etc. Eu fiind o persoana simpla, nu prea consideram ca ma voi simti bine in compania acelor oameni. Dar organizatorul petrecerii imi e prieten foarte bun si a insistat sa accept invitatia. Pana la urma i-am promis ca o sa ma duc la petrecere.

Odata ce totul s-a stabilit, trebuia neaparat sa-mi gasesc o rochie eleganta cu care sa nu ma fac de ras. Iam cerut ajutorul unei prietene care stie sa se imbrace impecabil intotdeauna. Amica mi-a sfatuit sa intru pe un site sa ma uit la categoria femei – rochii, sa vad daca imi place ceva. Ea era convinsa ca imi va place mai multe tinute.

A avut dreptate prietena mea, pe  Felamo am gasit numeroase rochii pe placul meu, nu m-am putut decide ce sa iau. Pana la urma am hotarat sa-mi cumpar trei rochii si sa ma decid de 8 Martie cu care ma imbrac.

Coletul a venit rapid acasa. M-am imbracat cu fiecare rochie de mai multe ori. Cu toate trei imi sta bine, mi-a dat dreptate si prietena. Inca nu stiu cu care ma voi imbraca la petrecere, probabil voi alege una cu banul.

Tot ceea ce imi doresc sa fie totul bine la petrecere, sa ma simt bine acolo, sa ma integrez bine printre invitati. Am emotii mari, sper sa nu-mi pare rau ca am luat decizia sa ma duc.

Toata viata mea a trait simplu alaturi de familie si cativa prieteni foarte buni. Am muncit din greu sa-mi construiesc o cariera si poate aceasta petrecere e o ocazie sa trec la urmatorul nivel in viata, cred ca merit acest lucru.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *