Mie imi place ca in fiecare zi cand dau drumul la calculator, sa ma uit ce e mai nou pe internet, citesc stirile zilei, apoi mai vorbesc cu prietenii mei, mai ascult un cantec. Doar dupa aceea ma apuc de cea ce trebuie sa fac in ziua respectiva. Am o prietena care vorbesc mereu cu ea, tot imi zicea ca ii trebuie neaparat  freze pentru zapasa pentru firma lui taica-sau, dar inca nu poate sa ia din cauza lipsa banilor.
Acum vreo doua saptamani mi-a dat un mesaj pe mobil ca vrea sa vorbeasca cu mine urgent pe internet. Nu banuiam ce doreste sa-mi spuna.  In sfarsit tatal ei avea bani sa-si cumpeere frezele de zapada si nu stia de la ce firma sa ia pentru a fi multumit de cea ce cumpara. Eu cu cateva zile in urma am aflat de site-ul Ideal Shoping,i am intrat sa vad ce oferte au, eram curioasa cu ce se ocupa acest site Cand am vazut ca au freze chiar m-am gandit la prietena mea, mie mi-a placut ce am vazut.Abia am asteptat  sa-i recomandat prietenei mele sa-si comande de la aceasta firma.. Cum amica mea are incredere totala in mine, asa a facut. A intrat imediat pe site-ul pe care i-am indicat eu si s-a uitat la  ofertele existente. Problema a fost ca ea nu prea stie mare lucr ce sa trebuie cumparat. Tot eu a trebuit sa-i indicatii ce sa comande A cumparat aceste trei freze pentru zapada Ideal Shoping din imaginele de mai jos.

Freza-de-zapada-FB-5556-A-250x250 Freza-de-zapada-GST-65-250x250 snow-buster-st-1300-freza-pentru-zapada-texas-cu-motor-electric-250x250

Prietena mea s-a bucurat mult cand a aflat ca Ideal Shoping.ro ofera posibilitatea sa cumperi produse de la ei prin credit.La inceput avea de gand sa ia numai o freza, dar cand  tatal eia auzit ca poate sa faca credit, nu a stat pe ganduri. A mers la banca, a aranjat imprumutul si apoi a luat cele trei freze pentru zapada de care aare mare nevoie in iarna asta. Timpul a tinut cu ei pana acum , nu a nins.

Cand am vorbit iieri cu amica mea mi-a multumit ca am ajutat-o sa rezolve problema tatal ri. Ea nu prea sta pe internet sa caute magazine online sa cumpere ceva anume. Prefera cumparaturile clasice in oras.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *