Duminica a venit fratele meu in vizita la mine sa ma intrebe daca nu stiu vreun site ce vinde flori pentru 1 martie. Isi doreste sa-i faca prietenei lui o surpriza frumoasa cu ocazia martisorului.

Chiar stiam un site cu flori 1 martie de la un prieten care mi-a povestit ce are de gand sa faca de 1 martie pentru prietena sa. E vorba despre site-ul www.floria.ro care ofera clientilor creatii florale unice, cu un design in acord cu tendintele din lumea modei internationale si din Romania. Prietenul m-a asigurat ca toti barbatii ar dori flori pentru 1 martie de la Floria,ro.

Floria.ro este o florarie online care are mereu flori: proaspete, importate de la producatori recunoscuti. Asigura transport gratuit prin curieri proprii, in toata tara, in maxim doua ore. Fiecare buchet de flori de 1 martie are un design floral profesionist si o felicitare cadou cu mesaj personalizat, trimis de catre clienti. Cine e client fidel poate sa obtina card de fidelitate si coduri de reducere.

Clientii au parte de suport tehnic pentru comenzi si au posibilitatea sa plateasca prin: card de credit/debit/Paypal, SMS, OP sau terminale ZebraPay, Rompay si Qiwi.
Desigur ca Floria asigura anonimatului celor care comanda buchete de flori pentru oameni dragi lor.

Floria a primit titlul de Floraria Online a Anului, in cadrul Galei Premiilor de e-Commerce.

Tot floraria online Floria are onoarea de a fi furnizorul a Casei Regale Romane pana in anul 2018 cu toate buchetele si aranjamentele in cadrul evenimentelor organizate, dar si cu alte diverse ocazii importante din viata Familiei Regale.

Cand a auzit toate aceste informatii, fratele meu s-a convins ca a dat peste ce-si dorea pentru a comanda flori 1 martie pentru iubita sa.

Visez si eu sa primesc flori de 1 martie de la Floria. Cine stie, poate mi se va indeplini visul vreodata. Speranta moare ultima.

Cred ca e un gest foarte frumos ca un barbat sa caute pe internet florarie online cu scopul de a comanda flori pentru 1 martie pentru persoana iubita. Acel barbat chiar e indragostit de prietena sa si merita sa fie iubit si el cu adevarat.

Sper ca fratele sa fie fericit cu iubita lui. Imi doresc ca si ea sa tina la el la fel de mult.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *