Mama s-a angajat de curand la un supermarket. M-am bucurat pentru ea, isi dorea sa lucreze din nou pentru a avea posibilitatea sa-si stranga ceva banuti pentru batranete. Daca asta si-a dorit, eu am sustinut-o. Stiam ca nu-i va fi usor, dar speram ca se va obisinui repede cu noul ei program.
Toate ar fi mers foarte bine daca seful care se ocupa de magazin nu era o persoana dura, increzuta care credea ca le stie pe toate.
Necazul este ca nu a placut-o pe mama de cand a vazut-o. Angajarea nu s-a facut cu acordul lui, intelegerea s-a facut direct cu patronul pentru ca tata il cunoastea bine si a vorbit cu el s-o angajeze pe mama.
Ma enerva la culme s-o vad pe mamicuta mea venind mereu suparata de la serviciu deoarece seful ii vorbea mereu urat, nimic nu-l multumea din ce facea.
Dar intr-o zi s-a ivit ocazia ca lucrurile sa se indrepte. Mama a auzit ca magazinul a ramas fara etichete de pret. Stiind ca eu stau toata ziua pe internet, mama m-a sunat sa ma roage sa caut repede o firma ce vinde etichete de pret.
Eu am un prieten bun care are si el un magazin. Eram sigura ca stie sa-mi dea cea mai buna solutie.
Fara nicio ezitare amicul meu mi-a sugerat sa caut site-ul Sancogrup.ro. El de la aceasta firma cumpara benzi cu etichete de pret de calitate la cele mai bune preturi de pe piata.
Am sunat-o repede pe mama si i-am spus de Sancogrup.ro. Abia am asteptat sa vina de la serviciu sa vad ce s-a intamplat. Cum a intrat pe usa mi-am dat seama ca lucrurile au mers bine in acea zi la munca. A fost prima oara cand seful i-a vorbit frumos. Mama i-a zis ca stie o firma care vinde etichete de pret. De disperare seful a intrat pe site si a fost surprins de ofertele existente si a dat imediat comanda de etichete pentru magazin. Apoi i-a multumit mamei de sugestie.
Acest gest ii da mamei sperante ca pe viitor relatia dintre ea si sef se va imbunatati. Sa dea Domnul sa fie asa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *