index

Prietena mea cea mai buna s-a mutat de curand in noul ei apartament. Anul trecut s-a maritat si impreuna cu sotul ei a hotarat sa ia un credit de la banca sa-si ia un apartament. In sfarsit acum 2 luni a reusit sa cumpere locuinta mult visata. Acum cateva zile ne-am intalnit sa mai povestim, abia asteptam sa-mi zica cum se simte in noua sa locuinta. Am ramas cu gura cascata cand mi-a spus ca a avut de luptat mult sa scape apartamentul de insecte de tot felul.

Cea ce mi-a zis prietena mea, m-a dus cu gandul la ce am patit eu acum un an in locuinta parintilor. Eu am o mare problema cu insectele, nu suport sa vad niciuna aproape de mine, daca vad imi vine rau si lesin. De mica am aceasta problema de cand m-a muscat o albina la bunica. Noi nu am avut niciodata probleme cu insectele in blocul unde locuim de 30 de ani. Anul trecul a fost cateva zile foarte calde pentru zona noastra de munte.

Mie imi place foarte mult sa mananc pepene rosu si tin minte ca intr-o seara dupa ce am terminat de mancat un pepene am pus cojile in galeata de gunoi. Masa nu am mai sters-o de zeama, nici pe jos nu am facut curat. Imi era foarte cald, eram dornica sa fac un dus, sa ma racoresc putin. Mama si tata se uitau la televizor, nu au mai mers in bucatarie. Si eu m-am dus direct in camera mea dupa dus. Tin minte ca m-am intins pe pat ascultand muzica la casti. Dupa un timp am adormit, m-am trezit dupa vreo 4 ore transpirata toata,, simteam nevoia sa beau ceva rece de la frigider. Cu ochii aproape inchisi m-am dus in bucatarie sa iau sticla de suc din frigider sa beau. Cred ca n-o sa uit niciodata cat voi trai ce am vazut in clipa in care beam paharul de suc. Dupa ce mi-am pus suc in pahar, m-am intors cu fata spre masa.

Cand am fixat privirea pe masa, am vazut ceva ciudat. M-am apropiat mai mult de masa sa vad bine ce e.  Masa era plina de gandaci de bucatarie care veneau in sir indian de pe jos unde se stransesera iar o multime. Deodata am inceput sa tip cat ma tineau plamanii, am inceput sa tremur toata, paharul de suc l-am scapat din mana si s-a facut praf. Tata si mama s-au speriat si ei de moarte, nu stiau ce am patit. Cand au venit in bucatarie abia mai stateam pe picioare. Tata a vazut gandacii de pe masa si atunci imediat m-a ajutat sa ma duc in camera mea, isi daduse seama ce patisem.

Incet incet mi-am revenit, dar o perioada am mers cu frica in bucatarie. Vreo 3 saptamani nici nu am pus piciorul in bucatarie pana nu am fost sigura ca mai vad vreo insecta. Mama si tata au avut mult de luptat pana am scapat de gandaci. Au cumparat cel mai bun spray sa dea in bucatarie, dar dupa 2 zile apareau iar. Pana la urma parintii au hotarat sa cheme o firma de dexinsectie care a trimis doi specialisti.  Au venit si au dat peste tot cu solutie, au mutat si mobila din loc pentru a fi siguri ca nu mai exista nicio urma de gandac de bucatarie.

De atunci nu s-a mai vazut nicio insecta in casa noastra. Ma rog sa nu mai am parte de cea ce am patit in noaptea aceea. Acum de fiecare data cand mananc pepene fac curat pe masa si sterg pe jos.

Distribuie

5 comentarii

  1. Cum vine vara, cum ies gandacii la plimbare. Si eu am cumparat solutie de gandaci de la aceasta firma, pot spune ca m-a scapat de ei imediat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *