Vreau sa va spun ca iar am facut o fapta buna. Mama mea s-a nascut intr-o comuna de langa Velenii de Munte din judetul Prahova. Soarta a dus-o la Brasov si sa-si faca o familie aici. Neamul mamei e unul numeros, am o multime de veri si verisoare. Din pacate matusi si unchi mai am doar cativa, timpul nu iarta pe nimeni.

Am o verisoara cu care ma inteleg foarte bine, locuieste in Ploiesti si are un job bun la o firma straina. Vorbim la telefon aproape in fiecare zi, de multe ori m-a ajutat sa scap de anumite probleme din viata mea.

Acum cateva zile m-a rugat sa-i fac un serviciu. Stie ca eu stau mult timp pe internet si sunt informata cu multe lucruri. Sefa ei a intrebat-o daca nu stie cumva vreo o firma de transport marfa. Verisoara nu avea de unde sa fie informata cu asa ceva deoarece ea sta la bloc, si nu are prea mult timp liber sa intre pe internet sau sa vorbeasca cu alti oameni. Asa ca m-a rugat pe mine sa-i gasesc vreun site cu case de vanzare.

Mi-am adus aminte ca o prietena s-a mutat de curand si si-a transportat toate lucrurile la noua locuinta cu ajutorul firmei Abctrans. Aceasta firma ofera clientilor o gama variata de servicii de transport marfa si transport mobila in Bucuresti si in orice localitate din Romania. Abctrans ajunge la orice solicitare in cel mai scurt timp alegand cea mai scurta ruta pentru ca costul transportul sa fie cat mai mic.

Preturile sunt negociabile in functie de distanta unde trebuie transportata marfa clientului cat si de greutatea acesteia Exista posibilitatea sa se ofere si personal pentru incarcare descarcare cu cost suplimentar. Pretul se negociaza in functie de greutate, numarul manipulantilor, numarul etajelor din imobil precum si daca acesta este sau nu dotat cu lift, etc.

Firma de transport Abctrans are angajati soferi profesionisti si este dotata cu autoutilitare de transport cu o capacitate de pana la 3,5 tone si un volum cuprins intre 6 si 18 m cubi echipate la standardele europene.

I-am dat adresa site-ului firmei Abctrans verisoarei mele si i-am spus ca imi ramane datoare.

Azi cand am vorbit, mi-a dat vestea ca sefa ei deja si-a rezolvat problema transportului de marfa cu ajutorul firmei Abctrans. M-am bucurat ca am putut ajuta inca o persoana, mi-a facut ziua mai buna.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *