Zilele astea am rezolvat inca o problema care ma framanta de multa vreme. O perioada lunga de timp mama a avut necazuri mari in cea ce priveste sanatatea, a avut pietre la rinichi si din cauza asta s-a simtit foarte rau. A indurat dureri groaznice, stari de voma, nu a putut sa manance etc.

Cand am mers cu ea la medic, i-a spus clar ca apa de la robinet nefiltrata nu este buna. Eu stiam acest lucru, tot ii ziceam sa nu bea apa de la robinet. Ea nu ma asculta niciodata, imi zicea ca am fite, ca nu a murit nimeni de la apa.

Dupa ce a auzit ce a zis doctorul, nu a mai fost chiar asa convinsa ca avea dreptate. Incet incet a inceput sa bea apa plata de la magazin, dar mereu se vaita ca cheltuieste o multime de bani pe apa.
Saptamana trecuta, o colega de serviciu mi-a povestit ca si-a montat un filtru In Line la robinet pentru a avea o apa mai sanatoasa si mai curata pentru baut. Aceste filtre In Line au cartuse de alcalinizare Printr-o combinatie exacta a diferitelor medii bioceramice maresc pH-ul si reduc toxinele din apa asa cum recomand medicii.

Cateva studii au aratat care sunt beneficiile pentru sanatate ale apei alcaline consumate, iar rezultatele sunt urmatoarele: ajuta la diabet, la colesterolul ridicat, contra oboselii, contra insomniilor, impotriva stresului, la functiile sistemului imunitar, la circulatia sangelui si la vigilenta mentala a corpului uman. Prin utilizarea tehnologiei BACINIXTM nanosilver, se mareste protectia impotriva cresterii microbiologice a cartusului si o alimentare continua cu apa potabila proaspata si curata.

La auzului acestor lucruri, am simtit ca am primit cea mai buna veste din ultima vreme, era exact ce-i trebuia mamei pentru nu a mai avea probleme de sanatate, sa aiba la dispozitie la orice ora din zi si din noapte apa proaspata si curata fara sa mai aiba grija ca trebuie s-o cumpere. In plus apa filtrata prin acest filtru In Line o ajuta pe mama si la bolile de care sufera.

In acea zi am venit acasa fericita sa-i spun mamei ca am gasit solutia pentru a avea apa sanatoasa in casa fara sa mai fie nevoita s-o mai cumpere. Am dat imediat comanda de un filtru fara nicio ezitate chiar daca mama nu prea avea incredere in ceea ce ziceam eu.

Ieri a sosit comanda si am montat filtru. Azi-dimineata am fost programate la medic. Pentru a lamuri problema cu filtru, l-am intrebat pe doctor daca am facut bine ca am cumparat asa ceva. Medicul a inceput sa rada si a zis ca si el are montat un filtru la fel acasa, este foarte util si iti face viata mai comoda, nu mai trebuie sa ai grija sa cumperi apa mereu. Pe langa toate astea, e foarte bun pentru sanatate.

Cand a auzit mama ce a spus doctorul, s-a lamurit si ea ca nu am luat filtru in line degeaba. Atunci m-a luat in brate si mi-a multumit pentru tot ce fac pentru ea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *