Planeta e mai mult decat acel acasa de care omul are nevoie. E insasi ceea ce ne ajuta sa fiintam. Atmosfera ei, aerul, stratul de ozon, natura in sine sunt ca o imbratisare protectoare in jurul nostru care ne permite sa ne bucuram de ceea ce ne e daruit. In ultimii ani, se poate spune chiar in ultimile decenii, starea Terrei s-a deteriorat. Unul dintre vinovati e poluarea. O data cu cresterea numarului populatiei de pe glob si aparitiei dorintei firesti de a avea nivelul de comfort cat mai ridicat factorii poluanti s-au imultit. Orasele nu mai sunt acoperita doar de ceata ci si de noxe.

Suntem mereu pe fuga, de parca ne apasa timpul si nu mai reusim sa facem tot. Masinile au devenit oarecum o extensie a noastra.

Partea buna e ca in ultima perioada au aparut diferite modele de masini electrice care nu mai lasa in urma noxe si care permit reducerea poluarii si astfel planeta isi primeste o noua sansa. Daca acum as fi un adolescent ce isi ia carnetul as alege o masina electrica. Mai ales daca as avea 16 ani.

Masinile electrice Evolio sunt si practice si ofera siguranta in trafic datorita limitarii de viteza 40 de kilometrii la ora, viteza de croaziera. Un alt plus e faptul ca datorita dimensiunilor reduse sunt excelente pentru a te strecura prin aglomeratia orasului si mai ales intr-o parcare. Stim cu totii cat timp pierdem cautand un loc de parcare adecvat dimensiunilor masinii.

Cei de la Evolio ne propun si o masina electrica ieftina, model clasic, care sigur va atrage privirile tuturor si va va face si pe voi sa va simtiti speciali. E perfecta pentru o plimbare calma cu o persoana draga. Zic calma pentru ca datorita vitezei de croaziera te poti bucura cu adevarat de o plimbare in cel mai pur sens.

Cred ca acum sa fii cool inseamna sa ai o masina electrica fiabila si sigura si sa arati ca iti pasa si de ce va fii in viitor.

Haideti sa fim cool si sa trecem la masini electrice. Sa fim prietenii Terei si eroii prezentului pentru viitor.

Articol scris de Laura Laly

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *