In articolul de astazi o sa va vorbesc despre acele fete care fac videochat. Stiu ca multa lume, cand aud asa ceva, spun ca acele fete au un stil de viata care nu inspira respect. Eu nu am obiceiul sa judec pe nimeni niciodata, fiecare face ce vrea. Numai Dumnezeu are dreptul sa ne judece pentru ca el ne-a dat viata. Asa gandesc eu si nimic nu v-a schimba asta cat traiesc.

Motivul pentru care am ales sa scriu despre fetele care fac videchat este ca am o prietena care face asa ceva si chiar mi-a povestit ca oamenii din jurul ei o judeca pentru asta, o trateaza fara respect, o jigneste in toate felurile.

Prietena mea mi-a zis mai multe despre ceea ce face. Videochatul nu este ce crede lumea, sa-ti arati corpul la o camera si sa joci un rol. Este obligatoriu sa ai o conexiune cu persoana care te priveste, sa o fascinezi si sa o alini cu un zambet prietenos si cateva cuvinte dulci. Un aspect important este comunicarea. Fara arta conversatiei, nu prea ai ce face la videochat.

Prietena mea lucreaza pentru site-ul https://www.glamourstudio.ro. Este foarte multumita de ceea ce ii ofera aceasta firma. Cand s-a angajat, a facut un curs de trainer in care s-a familiarizat cu aceasta meserie. I s-a propria ei camera de lucru care a personalizat-o asa cum a dorit ea. Are toata libertatea sa faca tot ce doreste cu clientii, nimeni nu-i impune nicio regula. Este tratata foarte bine, acolo toata lumea este prieten unu cu altul. De partea financiara este foarte multumita.

angajari_videochat_glamour_studio_bucuresti_6

Amica mea este fericita pentru ca are posibilitatea sa faca pe alti oameni sa zambeasca. Majoritatea clientilor care apeleaza la videochat se simt singuri, tristi si au nevoie de cineva care sa-i asculte si sa-i faca sa uite pentru cateva minute de ceea ce se petrece in viata lor.

angajari_videochat_glamour_studio_bucuresti_5

Aceste fete care fac video chat au identitatea protejata, nu au voie sa ia contact cu clientul telefonic sau in alt fel. Totul se rezuma contactul printr-o camera video care si microfon cu care se poate comunica.

Eu nu vad nimic rau in ceea ce fac aceste fete videochat. Sa faci pe cineva sa se simte bine, e ceva super. Am sfatuit pe prietena mea sa nu bage in seama parerile altora despre ceea ce face ea. Daca ea e fericita cu aceasta meserie sa continue pe acest drum.

Distribuie

4 comentarii

  1. In trecut, videochatul era privit ca pe un subiect tabu si multa lume il ocolea. Astazi, insa, lucrurile s-au schimbat si lumea este din ce in ce mai open mind, cred eu.
    Si eu am o prietena care face videochat de aproape 3 ani si acum si-a luat apartament cu banutii stransi de ea. 🙂 Mult succes sa ajungeti acolo unde v-ati propus, toate!!!

  2. Sunt apreciate aceste informatii pentru ca daca iti doresti sa incepi o cariera in domeniu, cel mai probabil ti-ar fi mai usor sa alegi studioul daca ai informatii despre el si activitatea de videochat.

  3. Atitudinea primeaza in acest domeniu, iar daca te simti bine cu ceea ce faci, eu cred ca asta este cel mai important, indiferent de ce parere au ceilalti.

  4. Trebuie sa stie sa profite de fiecare ocazie care li se iveste, stim cu toate ca este de flexibili si schimbator domeniul asta al videochatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *