Sunt persoane care nu sunt influentate de cum arata biroul pentru a avea randament la locul de munca si sunt persoane pentru care acest aspect este foarte important.

Eu fac parte din a doua categorie, fapt pentru care mi-am amenajat biroul asa cum imi place mie.

In primul rand mi-am cumparat un scaun nou. E important ca cei care stau 8 ore la un birou sa aiba scaune birou confortabile. Am ales un scaun de la Scaune-Online.ro. E un scaun de culoare bleu, aceasta fiind culoarea mea preferata. Inaltimea scaunului meu este reglabila, ceea ce imi creste gradul de confort. Scaunul este realizat dintr-un cadru din otel cromat si are tapiterie din piele ecologica. Imi place mult acest scaun si imi ofera confortul dorit. Modelul acesta mai e disponibil si in alte culori – mov, roz, negru si alb.

Pentru a avea un birou confortabil cred ca e foarte important si ceea ce se regaseste pe birou. Eu, de exemplu, ma simt foarte confortabil atunci cand pe biroul meu este ordine perfecta. Imi place ca fiecare lucru sa fie la locul lui si sa gasesc totul cu mare usurinta.

Tot un grad de confort ridicat am si atunci cand imi personalizez biroul. Am pe el fotografii cu cei dragi si tot felul de decoratiuni de birou care ma binedispun si care imi dau chef de munca.

Insa, trebuie sa fii constient/a de faptul ca pentru un randament ridicat nu conteaza doar confortul biroului. Mai sunt si alti factori. Pentru unii conteaza si ce anume au de facut, pentru altii motivatia financiara, pentru altii relatia cu colegii si asa mai departe.

Multe lucruri nu le poti schimba. Insa, confortul biroului tau, da. Daca vrei sa iti cumperi un scaun de birou nou, intra pe Scaune-Online.ro. Aici gasesti o multime de modele de scaune foarte confortabile, scaune ideale pentru un confort sporit cand esti la birou.

In plus, pe acest site gasesti si scaune de bucatarie, de bar, de relaxare sau diverse alte tipuri de scaune. Intra pe site pentru a afla toate informatiile care te intereseaza.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *