In fiecare an obisnuiesc sa-mi fac un consult medical mai amanuntit. Sunt de parere ca este foarte important sa ai informatii clare despre starea sanatatii tale. Am auzit pe mai multe colege de munca ca au facut programari la spitalul Ponderas si au fost multumite de serviciile pe care le-a oferit spitalul.
Le cunosc bine pe aceste colege, stiu ca sunt persoane care au mare grija de sanatatea lor. Cer sfaturi medicale la medici care s-au dovedit ca sunt buni in ceea ce fac. Daca ele isi fac programari la acest spital, inseamna ca medicii de la Poderas sunt foarte buni.

0f3861aa-cc0d-4c2e-977d-d7278106984a
M-am gandit sa-mi fac controlul medical la spitalul Podenras. Anul trecut nu am fost multumita de serviciile pe caree mi l-a oferit o alta clinica.
Am aflat de la colege ca spitalul Podenras a fost deschis in anul 2011. Este o printre cele mai moderne spitale private din Europa de Est sii singurul specializat in chirurgia metabolica si bariatrica. Medicii Poderas sunt doctori cu cea mai mare experienta in chirurgia moderna. Pentru ei calitatea actului medical este intotdeauna o prioritate.

907c0169-db23-4eed-beef-b294c369d03e

Dar m-au sfatuit sa intru pe Consultaclick.ro. Acest site ma va ajuta sa-mi gasesc cei mai buni doctori pentru nevoile mele.
Platforma online ConsultaClick este un serviciu gratuit, accesibil 24/7 unde ai posibilitatea sa faci programari online la medici si clinici ce acopera peste 70 de specialitati. Totodata platforma ofera potentialilor pacienti informatii suplimentare actualizate, transparente ce ii pot ajuta in alegerea celui mai bun specialist pentru nevoile lor: Agenda medicilor poate fi vazuta instant si este actualizata in timp real pentru ca pacientii sa aiba posibilitatea sa selecteze rapid cea mai potrivita zi si ora pentru consultatia dorita. Locatia clinicii se poate afla prin Google Maps pentru a alege cea mai convenabila optiune. Se stie de la inceput care sunt costurile implicate, fara surprize ulterioare Se poate afla experientele altor pacienti cu medicul ales.
Medicilor platforma le ofera o solutie completa si usor de utilizat pentru administrarea propriilor programari si un mod eficient de promovare a serviciilor lor si dezvoltare a portofoliului de pacienti.
Cu ajutorul platformei Consultaclick.ro, mi-am facut programari la medicii Podenras.Sunt foarte multumita de serviciile oferite de spitalul Podenras. Indemn pe toata lumea sa-si faca un consult medical amanuntit macar odata pe un an.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *