Pilotii de fundare constituie o piesa de baza pentru numeroase tipuri de constructii, avand rol de suport si facand parte din structura care trebuie sa transfere incarcarea catre fundatia de sprijin aflata la adancime.

O structura cum este cea a unei cladiri se poate ridica pe piloti de fundare daca solul de dedesubt nu permite o capacitate de suport adecvata. In ceea ce priveste cheltuielile aferente executiei de piloti de fundare, acestea sunt adeseori mai reduse comparative cu costurile pentru alte solutii de consolidare a terenurilor.

Societatea Prodac pune la dispozitia clientilor interesati cele mai bune servicii derealizare piloti de fundare: de consolidare, cu noroi bentonitic, cu tubaj recuperabil, piloti CFA, sprijiniri berlineze; minipiloti, cu sau fara injectare, drenuri suborizontale, desecarea si depresionarea terenurilor, foraje de epuisment + monitorizare epuisment, ecrane drenante, ecrane si incinte realizate din piloti secanti, compactari dinamice intensive cu maiuri grele si supergrele, piezometer, ecrane si incinte din pereti mulati executati cu bena in transee, drenarea terenurilor cu dren fitil sau coloane de ballast, ecrane de etansare din gel beton, noroi autointaritor sau beton impermeabil, alte lucrari.

Trebuie sa mentionam ca toate lucrarile executate de SC PRODAC srl se realizeaza cu ajutorul unor utilaje speciale de forat de ultima generatie. Experienta castigata de-a lungul timpului poate fi dovedita printr-un vast portofoliu de lucrari in Bucuresti sau in alte zone din tara.

.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *