N-mi vine sac cred ce repede trece impul asta, parca acum a fost Craciunul. Imedia e 1 Martie si apoi 8 Martie . Mor de ciuda ca nu m-am putut bucurat mai mult de zapada.,macar daca a fi avut bani sa plec in strainatate intr-o iment in vacanta.. Anul trecut tare aiurea din acest punct de vedere. Eu care ma feresc de caldura,  asta-vara i-am dus dorul, doar cateva saptamani am simtit ca s-a incalzit afara si m-am imbracat si eu lejer asa cum ar trebui s-o facem cu toti. Anul trecut am avut un mare eveniment in familie, fratele meu  s-a insurat  si cu banii stransi de la nunta a decis sa-si deschida in primavara o afacere.impreuna alti prieteni. Eu nu am fost curioasa sa intreb ce fel de afacere va avea..

Mai in vara m-a sunat  sa ma intrebe daca stiu vreun site ce vande etichete pentru bauturi .Eu nu am avut treaba cu chestii de acest gen, dar cum eu petrec mult timp pe internet, m-am documentat pe internet puteam sa ma interesez despre ce avea nevoie frateke meu. Si asa am facut, am cautat pe internet site-uri de acest profil. Dupa cateva minute mi-a atras atentia un site, mi-a placut ce am vazut acolo. Imediat l-am sunat pe fratele meu si i-am spus ca i-am gasit ce-i trebuie,  adica etichete in rola pentru bauturi la preturi bune. Fratele si-a notat imediat adresa site-ului si mi-a promis ca se va uita.

Dupa o saptamana aflu de la o alta ruda ca fratele meu si-a luat tot ce a vrut de pe site-ul pe care l-am gasit eu si era multumit pentru calitatea produselor, in sfarsit avea tot ce-i trebuia.. Dar din pacate din cauza timpului urat nu i-a mers prea bine cu afacerea, nu a avut clienti preai multi la barul deschis.. Si una peste alta nici de o vara prea frumoasa nu a avut. noroc. Asta e, poate la anul asta timpul va fi mult mai frumos.

Acum cateva zile m-a cauta fratele pe internet si si-a adus aminte ca l-am ajutat anul trecut si mi-a multumit pentru site, s-a scuzat ca nu a avut timp pana acum sa ma caute si sa-mi spuna ca l-am ajutat mult cu acest site, mi-a spus ca a luat de pe site mai multe etichete in rola pentru bauturile ui de la bar.

M-am  simtit bine in momentul cand fratele meu si-a cerut scuze ca a uitat sa-mi multumeasca. Eu ii doewsc sa-i mearga bine cu afacerea, sa se faca bogat asa cum viseaza.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *