In sfarsit mi se va indeplini visul de a avea proria mea afacere. fDe cand am devenit studenta, in capul meu s-a conturat un plan maret pentru viitor. De mica visez am un magazin cu produse alimentare bio, nu stiu de unde vine am aceasta aceasta dorinta  Stiam ca e un vis greu de indeplinit, dar ceva imi spunea ca voi reusi la un moment dat.

Pentru mine e foarte important produsele bio deoarece consider ca oamenii ar trebui sa aiba mai multa grija ce mananca. Cred ca am sta maii bine cu sanatatea daca ne-am hrani mai sanatos

Am asteptat cu nerabdare sa termin cei 5 ani  de facultate. a fost ani grei pentru mine: sa citesc atat de mult si sa dau intre 22 si 24 de examene pe an. Dar nu-mi pare rau pentru sacrificiile facute. Sunt mandra sa afirm ca sunt absolventa a Facultatii de Litere! Visul meu nu s-a putut indeplini pana acum trei luni, cand am reusit, ca printr-o minune, sa gasesc o posibilitate de a face rost de bani pentru a-mi deschide magazinul mult visat. Acum o saptamana, am fost anuntata ca pot, in sfarsit, sa incep lucrul  la magazin. M-am rugat mult sa am clienti. Am inceput sa fac reclama peste tot. Dar mai aveam ceva de rezolvat pana sa servesc primul client

Mi-am aranjat magazinul asa cum am simtit eu. Am dorit sa ma reprezinte pe mine ca persoana. Si, pentru ca totul sa fie perfect, imi mai erau necesare etichete autocolante in rola de la Labelprint. Nu stiu daca ati auzit de aceasta firma de etichete, stikere care are o experienta de 10 ani pe piata  din tara. Un prieten care se pricepe la etichete m-a sfatuit sa-mi cumpar etichete pentru produsele mele alimente bio iin forma de rola de la Labelprint.ro ca in prozele de mai jos.

eticete-in-rola

 

eticete-rola-200x200

In cateva zile voi da drumul la magazin, sper sa am succes cu el. Ma rog sa atrag cati mai multi oameni sa cumpere produse sanatoase din magazinul meu si sa le consume cu bucurie.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *