Ar trebui sa va indepartati bijuteriile cu diamante sau alte bijuterii cu diamante inainte de a face dus. Atunci cand diamantele sunt expuse la uleiuri naturale, anumite sapunuri si lotiuni, acestea pot lasa o pelicula peste diamant, rezultand mai putina stralucire. Pentru a va asigura ca diamantele dvs. raman la fel de stralucitoare ca ziua in care le-ati luat, este bine sa le indepartati si sa le pastrati intr-un loc sigur inainte de dus.

Puteti purta bijuterii de argint in dus?

Cu toate ca dusul cu bratarica de argint nu ar trebui sa dauneze metalului, exista o sansa sa se deterioreze. Apa care contine clor, saruri sau substante chimice daunatoare va afecta aspectul argintului. Incurajam clientii sa elimine argintul inainte de a face dus.

Puteti purta aur in dus?

Purtarea de bijuterii din aur solid, aur alb sau aur galben, in dus nu va afecta metalul in sine, totusi poate reduce stralucirea, prin urmare nu este recomandata. Dusurile cu bijuterii aurite pot duce eventual la pierderea complet a stratului de aur, prin urmare, trebuie sa va abtineti cu certitudine.

Puteti purta platina in dus?

Un scenariu similar cu aurul, ar trebui sa va abtineti de la purtarea bijuteriilor de platina in dus deoarece va reduce stralucirea. Apa insasi nu va afecta platina, dar afecteaza bine aspectul general al acesteia.

Pot sa-mi port ceasul in dus?

Desi o multime de ceasuri sunt cunoscute a fi rezistente la apa purtand ceasul in dus, nu este recomandat in general daca ceasul nu a fost testat sub presiune. Pentru ceasurile care au o coroana cu suruburi, asigurati-va ca este fixata cu degetul pe carcasa inainte de a o uda si nu apasati niciunul dintre butoane daca este un cronograf in timp ce va aflati in dus sau in baie. Apa nu va afecta, de obicei, carcasa exterioara a ceasului (cu exceptia cazului in care este placata sau facuta din otel inoxidabil de calitate inferioara), dar in timp, sapunurile, sampoanele si uleiurile si reziduurile de murdarie pot afecta bratara de ceas.

Puteti purta perlele in dus?

Perlele sunt produse incredibil de delicate ale naturii. Astfel, o suprafata lucioasa a unei perle poate fi usor afectata de orice substante chimice, uleiuri, sapunuri, sampoane, produse cosmetice si medii alcaline. Ca o indrumare stricta, nu ar trebui sa va spalati cu perlele si sa le stergeti intotdeauna dupa ce le purtati cu o carpa moale.

In general, ar trebui sa va eliminati bijuteriile si ceasurile inainte de dus pentru a prelungi viata si stralucirea investitiei. Daca va expuneti bijuteriile in mod accidental la sapunuri si uleiuri in dus, clatiti-l rapid cu apa curata si uscati bine si totusi palpatile usor cu o carpa moale. Va recomandam sa desemnati un loc care este convenabil langa sau in baia dvs., departe de orice scurgere pentru a le mentine in siguranta in timpul imbaierii. Pentru a preveni riscul ruperii, indepartati cu atentie bijuteriile pe o suprafata moale. Acordati o atentie deosebita acestui proces in timp ce calatoriti, deoarece piesele valoroase pot fi adesea uitate atunci cand sunteti ocupati si in afara obisnuitei rutine.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *