Dupa o iarna lunga, a venit in sfarsit primavara cu temperaturi mult mai mari decat cele normale. In aceste conditii epilarea devine un lucru obligatoriu. O femeie trebuie sa arate ingrijita atunci cand iese pe usa pentru ca persoanele de sex feminin sunt tinta tuturor comentariilor celor din jur.

O femeie bine ingrijita nu inseamna doar tinute elegante, bijuterii sau coafuri bine facute, mai inseamna sa pui in centrul atentiei ce ai mai frumos. Un exemplu bun este picioarele, daca o femeie are picioare frumoase, poate fi considerata o persoana atragatoare.

Pentru a avea picioare frumoase, o femeie trebuie neaparat sa se epileze, picioarele cu o piele fina atrag atentia mult mai mult pentru ca da o nota de eleganta si de apreciere.

Asta e parerea mea, nu concep sa ies pe usa vara fara sa fiu epilata. In acest fel ma simt bine, o persoana importanta respectata. Am obiceiul sa ma epilez acasa cu ceara. Chiar acum o saptamana mi-am cumparat un decantor ceara  nou, de calitate pentru a-mi face o epilare perfecta.

Abia am asteptat sa vina coletul cu decantorul ceara pentru a ma epila sa pot iesi in fuste sau rochii. Iarna port tot timpul pantaloni si nu am mare nevoie de epilare. Cand se incalzeste vremea, imediat imi schimb tinutele, incep sa port doar rochii, bluze cu fuste. Vara nu suport sa ma imbrac cu pantaloni.

E o incantare pentru mine sa ies afara acum sa ma plimb, chiar si sa ma duc la serviciu pentru ca ador sa vad cum natura invie, copacii infloresc, florile la fel, iarba revine si ea la culoarea ei frumoasa. In fiecare saptamana nu pierd ocazia sa merg cu prietenii undeva la iarba verde unde sa ma pot bucura de frumusetile naturii. Si din aceasta cauza epilarea e un lucru obligatoriu.

Nu poti sa mergi la iarba verde, sa ai o tinuta lejera fara sa fii epilata, pentru mine e o problema de educatie. Stiu ca multe persoane de sex feminin nu au acest obicei, poate si din motivul nu au acces la informatii de acest gen si nici educatia necesara. Asta e, fiecare face ce doreste in viata lui.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *