Proiectul – ”Bacalaureat pentru toti” (Educatie de calitate pentru toti liceenii), Bursele mybac.ro pentru toti liceenii – este derulat si implementat de Asociatia Sfintii Romani si mybac.ro sustinut de Kaufland Romania. Initiatorii proiectului transmit ca ”educatia trebuie sa fie dincolo de pandemie”. In acest moment, proiectul a fost deja introdus in judetele din partea de sud a Munteniei, iar o parte din liceele judetelor au imbratisat aceasta initiativa.

”Prin acest proiect dorim sa ajutam 10.000 de familii care nu isi permit sa le ofere copiilor educatie de calitate in liceu si mai ales pentru a se pregati pentru examenul de Bacalaureat.
Oferim 10.000 abonamente cu acces gratuit timp de un an, in platforma mybac.ro
, arata initiatorii acestui proiect.

Aceasta initiativa este posibila prin sustinerea acordata de Kaufland Romania si ne bucuram ca educatia face parte din domeniile esentiale caruia Kaufland Romania ii ofera atentia cuvenita si se implica activ in proiecte educationale care pot schimba in bine intreaga societate.

Proiectul isi doreste sa ofere educatie online de calitate pentru toti liceenii

Initiatorii proiectului mai spun ca nu se adreseaza doar elevilor din ultima clasa de liceu, ci este vorba despre oferirea de educatie online de calitate pentru toti liceeni.

Nu targetam in mod exclusiv elevii de clasa a XII, ci toti elevii de liceu care au ca scop final pregatirea pentru bacalaureat. Proiectul isi doreste sa ofere educatie online de calitate pentru toti liceenii, sa ofere sanse egale tuturor si nu doar celor privilegiati care au resurse materiale sa acceseze educatie de calitate. Invitam toate liceele, fara discriminare, pentru a da o sansa reala viitorului societatii romanesti”, au adaugat Adrian Dogariu si Stefan Lungu, initiatorii acestui proiect.

• Oferirea de acces gratuit la materiale educationale de calitate, pentru toate disciplinele de bacalaureat, in asa fel incat elevii sa gaseasca pe platforma toata materia necesara pentru pregatire
• Modalitati permanente de testare si evaluare a progresului,
• Suport in vederea pregatirii pentru bacalaureat
• Suport personalizat in modulul de comunitate din partea profesorilor colaboratori validati si a celorlalti elevi ambasadori care vor dori sa ofere sprijin colegilor lor
• Urmarirea progresului calitativ prin afisarea notelor obtinute la teste, in grafice special concepute pentru a observa punctele tari si slabe in procesul de invatare pentru fiecare materie.
• Urmarirea progresului cantitativ prin afisarea ultimelor materiale accesate precum si a ultimelor intrebari si raspunsuri ale fiecarui elev.

In ultima instanta, scopul acestui proiect educational este acela de a creste rata de promovare a bacalaureatului, cu efecte socio-economice pe termen lung.

Totodata, proiectul faciliteaza:

• Cointeresarea si implicarea parintilor in educatia copiilor, in vederea constientizarii importantei acesteia pentru viitorul lor.
• Ajutarea familiilor care nu pot oferi copiilor acces la educatie online de calitate, oferindu- le acces gratuit la o platforma educationala moderna

Consideram ca folosirea platformei mybac.ro poate da o sansa la un viitor mai bun elevilor care altfel nu ar avea acces la un act educational de calitate. Prin educatie putem schimba in bine Romania”, mai spun intiatorii proiectului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *