Inaintea sarbatorilor de iarna am plecat in Italia la o ruda din partea lui tata. Am avut intentia sa-mi petrec sarbatorile acolo si apoi sa vin inapoi acasa, dar planurile nu s-au implinit. Am stat in Italia pana acum o saptamana cand am fost chemata de urgenta pentru o problema la serviciu.

Acum cateva zile m-am vazut cu cea mai buna prietena. Cand ne-am intalnit abia am recunoscut-o, arata cu totul altfel. Mereu a avut probleme cu tenul din cauza ca avea acnee.

Era foarte fericita ca reusise in sfarsit sa scape de acea acnee suparatoare de pe fata. Mi-a povestit ca in urma cu o luna de zile o colega de serviciu i-a spus ca sora ei a scapat de aceasta boala a fetei cu ajutorul unui aparat ce se numeste electroderm cosmetica.

Prietena mea nu a stat pe ganduri, si-a cumparat acest aparat, mai ales ca pretul e unul foarte bun.

Electrodermul cosmetic face parte din familia electrocosmeticelor, mai exact se incadreaza in grupul aparatelor care functioneaza pe baza de inalta frecventa. Tratamentul cu unde electrice actioneaza direct asupra pielii si determina reactii fizice si chimice, vasele sanguine se dilata, iar circulatia locala a pielii va fi mult mai buna.

Datorita faptului ca celulele sunt alimentate cu substante active, procesele de constructie si regenerare celulara vor fi stimulate. Ozonul rezultat in urma tratamentului este folosit ca dezinfectant, pentru contracte sau la reglementarea hiperfunctiunii glandelor sebacee.

Ozonul are un efect usor de uscare si din acest motiv starea tenului gras seboretic se va imbunatati foarte mult.
Electrodermul cosmetic mai e bun si pentru: piele cu porii dilatati, producere in exces a sebumului, caderea parului, matreata, stimularea metabolismului, intarirea preserilor vaselor sanguine, stimularea circulatiei sanguine.

M-am bucurat pentru prietena mea. De cand o stiu a avut un complex in legatura cu problema cu acneea. Se vede pe ea cat de usurata se simte acum, fericirea i se citeste in ochi. Suntem prietene din copilarie, inca de la gradinita. Am locuit pe aceeasi strada multi ani. Am invatat si la aceeasi scoala generala si liceu. Abia la facultate drumurile noastre s-au despartit, fiecare dorind sa studieze altceva. Asta nu inseamna ca relatia de prietenie dintre noi a fost mai rea. Din contra, in momentele cele mai grele din viata s-a dovedit ca este cea mai buna prietena a mea, ca ma pot baza oricand pe ea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *