Aparatele GPS nu mai reprezinta un lux, majoritatea autovehiculelor fiind echipate cu astfel de sisteme moderne. Daca acum orice conducator auto poate ajunge in bune conditii la orice destinatie dorita, fara a mai consulta hartile rutiere clasice, ci folosindu-se de sistemul de monitorizare GPS, calatoria sa va fi in acelasi timp si una mult mai confortabila, gratie inovatiilor aduse in materie de dispozitive speciale de clima – aparate portabile de aer conditionat stationar, aparate pentru un consum responsabil de combustibil – sisteme de antifurt combustibil, alaturi de tahografe de ultima generatie si limitatoare de viteza. Firmele de transport sunt primele care necesita astfel de aparate performante, mai ales pentru a se inscrie in criteriile standard pentru transporturi la nivel international, in conformitate cu ultimele reglementari UE in vigoare. Noi va recomandam sa optati pentru un sistem GPS care actualizeaza gratuit hartile Romaniei, Europei sau hartile suplimentare de care aveti nevoie. In caz ca trebuie sa utilizati acest sistem in mod frecvent, de exemplu zi de zi, va sfatuim sa alegeti pentru un model mai sofisticate, cu un timp rapid de raspuns si semnal care sa poata fi perceput chiar si din spatii inchise.

Pe langa necesitatea unui sistem GPS performant, un dispozitiv antifurt combustibil  se poate fovedi de un real folos, intrucat pastreaza o evidenta  precisa a alimentarilor efectuate, dar in acelasi timp si toate informatiile referitoare la costuri per kilometru, alaturi de alte date care vizeaza ora, locatia exacta etc.

Companie specializata in domeniul tahografelor, SC FOMCO SRL ofera servicii auto pentru camioane de top, pentru a intregi functionalitatea oricarui model de autovehicul. Astfel, in caz ca aveti nevoie de reparatii in vederea reglarii geometriei rotilor, va puteti baza pe seriozitatea si promptitudinea echipei noastre, dispunand de eficienta sporita si posibilitatea efectuarii de diagnoze computerizate, folosind tehnologie de ultima ora.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *