Acum iarna se vorbeste foarte mult despre vremea de afara, despre costul incalzirii locuintei in care stam. Oamenii ce locuiesc la case au majoritatea centrale pe lemne pentru ca costul lemnelor e mai mic decat costul gazelor. O casa se incalzeste mult mai greu decat un apartament, asta am observat si eu la rudele si prietenii mei care stau la case.
Va dati seama cate lemne trebuie sa crape o familie pe perioada unei ierni? Nu stiu precis cat e consumul aproximativ de lemne pentru o iarna, dar nu cred ca e usor pentru nimeni sa pregateasca lemnele pentru a le baga in centrala, mai ales daca este o familie care are membri care isi petrec timp indelungat in casa.
Sunt convinsa ca majoritatea oamenilor isi pregatesc lemnele pentru centrala cu toporul pentru ca asa au vazut la parintii sau bunicii lor. Se gandesc ca economisesc bani neluand o drujba electrica care le-ar usura foarte mult viata.
Zilele astea am vorbit cu un amic despre acest subiect. Mi-a povestit ca parintii lui stau la tara si au centrala pe lemne. Tatal lui a avut probleme de sanatate si ii era din ce in ce mai greu sa crape lemnele cu toporul. Acum de curand a avut ziua de nastere, amicul meu i-a cumparat drept cadou o drujba electrica de calitate de pe site-ul micul-meseriaj.ro.
Acum tatal amicului meu isi va pregati lemnele pentru centrala cu drujba electrica care il va ajuta sa faca mai putin efort fizic, dar sa si economiseasca timp. L-am felicitat sincer pe prietenul meu pentru ca s-a gandit sa-i cumpere lui taica-sau o drujba care ii va face viata mai frumoasa, n-o mai sa mai aiba grija lemnelor.
Majoritatea oamenilor prefera mai mult sa se chinuie sa lucreze asa cum faceau stramosii nostri, decat sa cumpere ce le trebuie pentru a le usura munca in activitatile pe care le fac.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *