Operatia de rinoplastie este una dintre interventiile chirurgicale estetice practicate de medicul estetician Radu Panturu si presupune corecturi de ordin estetic si functional, care sa il ajute pe pacient sa aiba o incredere sporita in sine, precum si sa poata respira cu lejeritate.

Majoritatea pacientilor care vin la dr. Panturu apeleaza la operatia de rinoplastie din ambele motive, atat pentru a-si remodela nasul, din cauza marimii sau dispunerii acestuia in raport cu fata, cat si pentru a-si regla disfunctii precum deviatia de sept, care ingreuneaza respiratia si implicit gradul de confort al pacientului.

Viitorii pacienti ai unei astfel de proceduri din chirurgia estetica doresc sa stie, inainte de toate detaliile amanuntite ale interventiei, si detalii legate de pret, care este in general destul de mare in cazul unor astfel de operatii precum cea de rinoplastie. Asadar, dr. Panturu va raspunde atat la intrebarea „Cat costa o operatie de rinoplastie”, dar va oferi si informatii importante pentru cei care iau in considerare o astfel de interventie.

Factori de decizie in cazul unei operatii de rinoplastie

Pacientii dr. Panturu vor sa fie la curent cu mai multi factori privind aceasta operatie de rinoplastie, precum:

 • Pregatirea pentru operatie
 • Cum decurge operatia de rinoplastie?
 • Care sunt detaliile privind procesul de recuperare?
 • Cat costa o operatie de rinoplastie?
 • Rezultatele sunt conform asteptarilor?

La toate aceste intrebari, medicul estetician Radu Panturu raspunde pe site-ul sau drpanturu.ro, unde le explica viitorilor pacienti ce trebuie sa ia in considerare inainte de a opta pentru o astfel de procedura de rinocoretie.

Desigur, cele mai multe informatii pe care un viitor pacient al dr. Panturu le poate afla sunt cele din cadrul unei consultatii, in care acesta isi expune dorintele si asteptarile post-operatorii, iar medicul ii ofera informatii personalizate pe cazul sau. De regula, in functie de problema, care poate fi de ordin estetic, functional sau ambivalenta, dr. Panturu recomanda un tip de interventie.

Tipuri de rinoplastie si preturile dr. Panturu

Pe site-ul drpanturu.ro, pot fi analizate toate detaliile privind operatia de rinoplastie. Asadar, tipurile de rinoplastie si preturile aferente sunt urmatoarele:

 1. Rinoplastia deschisa cu un pret de 1900 euro
 2. Operatia de rinoplastie cu deviatie de sept (rino-septo-plastie) la un pret de 2400 euro
 3. Rinocoretia (rinoplastia secundara) cu un pret de 2900 euro
 4. Rinoplastia inchisa sau partiala la un pret de 1700 euro
 5. Corectarea imperfectiunilor nasului incepand de la pretul de 300 euro

Toate aceste tipuri sunt disponibile pe site-ul drpanturu.ro, iar in urma completarii unei cereri de programare sau a unui apel telefonic la nr. 0773 391 085, dr. Panturu va analiza cazul pacientului si va determina pasii urmatori.

Programarile se pot face direct pe site-ul dr. Panturu, iar medicul estetican isi asteapta la o discutie preliminara viitorii pacienti pentru a le oferi toate detaliile necesare desfasurarii unei operatii de rinoplastie in cadrul unei sedinte in cabinetul sau din Bucuresti.

Distribuie

1 comentariu

 1. Doresc o programare pentru o marire de sani cu grasime proprie , am 37 de ani si am alaptat 2 copii la sân . As vrea sa stiu si un pret estimativ macar , multumesc anticipat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *