In articolul de astazi o sa aflati lucruri noi despre mine. Putini oameni stiu ca imediat dupa ce am terminat facultatea, am ales sa plec din tara. Am fost de parere ca nu merita sa lucrezi in Romania pe un salariu de nimic avand si o facultate. Dar statul in strainatate implica multe sacrificii pe care la un moment dat nu mai merita sa le faci.

In cei 5 ani petrecuti la Londra am dus dorul familiei, prietenilor, a stilului de viata pe care il aveam pana sa plec. Romanii au numeroase defecte, dar caldura pe care o avem in suflet, nu prea exista in Europa. E adevarat ca lumea e mai civilizata, are o alta mentalitate, insa firea lor rece si modul in care traiesc fiecare pentru el, te face sa te simti singur printre ei.

Nu pot sa spun ca nu mi-am facut prieteni acolo, dar nu am avut niciodata o relatie de prietenie asa cum am in tara cu multi amici.

Dupa 5 ani am considerat ca e timpul sa ma intorc acasa. Aveam stransa o suma de bani pe care am investit-o imediat intr-o afacere. Era visul meu din timpul liceului sa am propria mea cofetarie. In vremea aceea aproape in fiecare zi mergeam cu cateva colege de clasa sa servim cate o prajitura la cofetaria de langa liceu. De atunci mi-a ramas in minte sa reusesc vreodata sa detin si eu asa un loc, unde oamenii sa se poata bucura de ceva dulce si sa se simta bine unul in compania celuilalt.

Asa cum se stie, pandemia a distrus multe afaceri. Eu am incercat sa ma adaptez noilor nevoi de pe piata. Am inceput sa facem livrari la domiciliu avand oferte generoase. Am incercat sa amenajam spatiul in asa fel ca legea sa ne permita sa primim clienti. Cu toate acestea a fost o perioada dificila pentru afacere. Vestea buna e ca nu am dat faliment, dar situatia financiara a firmei nu era tocmai cea ideala.

Ce este Doctorbusiness?

In urma cu doua luni un var care lucreaza in domeniul financiar m-a sfatuit sa apelez la DoctorBusiness. Nici nu stiam despre ce vorbeste. El m-a rugat sa caut aceasta aplicatie. M-a asigurat ca ma va ajuta sa identific problemele financiare ale afacerii mele, de ce imi lipsesc banii cash, care sunt indicatorii de performanta, profitul net etc.

Cum poate ajuta afacerea ta Doctorbusiness.ro?

Dupa ce m-am documentat, am aflat ca Doctorbusiness.ro actioneaza ca un consultant financiar, adica iti face rapid un raport de analiza financiara din care o sa vezi ce probleme are firma si iti sugereaza solutiile necesare pentru ca afacerea ta sa mearga iar ca pe roate

Am ramas cu gura cascata cand am vazut ce poate sa faca aceasta aplicatie financiara. Am instalat-o pe telefon ( se poate instala pe orice dispozitiv conectat la internet), mi-am facut cont. Imediat am putut sa solicit raportul de analiza financiara ca unui consultant financiar adevarat.

Eu am mai facut asa ceva la cofetarie. In comparatie cu Doctorbusiness, acele rapoarte m-au costat mult mai mult si au durat zile bune pana au fost terminate.

Cu doar 50 de lei in cateva secunde am aflat ce probleme are firma si care sunt solutiile cu ajutorul carora pot sa-mi aduc afacerea pe drumul cel bun..

Solutiile sugerate de catre Doctorbusiness le-am aplicat si va spun cu bucurie in suflet ca situatia financiara a firmei este mult mai buna.

Va spun din toata inima sa apelati la serviciile acestei aplicatii daca sunteti antreprenor. Va garantez ca o sa fiti multumiti de ea. N-o sa mai fiti stresati facand tot felul de calcule si traind cu griji ca afacerea voastra ar putea avea probleme.

Daca aveti rude sau prieteni antreprenori, va sfatuiesc sa le spuneti despre Doctorbusiness.ro . Le veti face un mare bine. Numai bine tuturor!

Articol scris pentru proba 7 SuperBlog

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *