Fiecare sistem de ventilatie dintr-o casa are rolul sau bine stabilit si in acelasi timp este de o importanta majora. Un aer curat poate schimba chiar si starea de spirit si energia de care dai dovada. Daca atunci cand intri in casa te prinde instant somnul si nu mai ai chef de absolut nimic, este semnalul tau de alarma ca trebuie sa faci o schimbare.

Ai putea incepe prin alegerea unui recuperator de caldura care sa elimine din casa aerul viciat si sa introduca aer curat, fara sa elimine caldura din incapere. Poate fi varianta pe care o asteptai. Poate pana acum ai realizat ca geamurile deschise nu sunt chiar solutia ideala, pentru ca e ca si cum ai arunca pe geam banii pe care ii dai pentru caldura. Altecovent iti pune la dispozitie diferite aparate de ventilatie dintre care il poti alege pe cel care se pliaza pe necesitatile tale.

Ventilatia centralizata de tip HRV – Ce este? Cum te ajuta?

Ventilatia centralizata de tip HRV este esentiala pentru ca introduce in casa aer curat. Din acest motiv nu vei mai avea probleme cu mucegaiul sau igrasia, deoarece o casa aerisita in fiecare zi este ferita de aceste aspecte, in special daca il pozitionezi in puncte cheie ale casei in care sa actioneze mai puternic.

Cei de la Altecovent dispun de astfel de ventilatii, la preturi variate. In functie de marimea camerei, poti alege varianta care este cea mai potrivita, care sa faca fata incaperii. Pentru a lua o decizie, te poti sfatui cu echipa Altecovent care iti pot sugera anumite variante. Este o varianta utila, deoarece nu introduce in casa aer contaminat cu diferite substante sau alte gaze nocive, datorita materialului din care este confectionata celula, care este deseori plastic sau aluminiu.

Ventilatia centralizata de tip ERV – avantaje

ERV-urile sunt recuperatoare de caldura cu entalpie. Entalpia este caracteristica unui sistem termodinamic care reda functia de stare. Acest tip de ventilatie se diferentiaza prin faptul ca celula este deseori confectionata dintr-un tip anumit de hartie. Beneficiile pe care acest recuperator le aduce casei este faptul ca stabilizeaza gradul de umiditate dintr-o incapere.

Acest aspect face ca anumite costuri sa scada sau sa dispara. Atunci cand umiditatea se afla la nivelul optim, vei renunta la utilizarea aparatului de aer conditionat.

Sunt disponibile pe site-ul ventilatiecurecuperarecaldura.ro foarte multe variante dintre care poti alege un sistem de acest gen, care poate aduce schimbari semnificative in casa ta.

Poti accesa site-ul pentru a vedea toate variantele disponibile si pentru alte informatii poti suna la numarul de telefon 0753967762.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *