Ai spus celebrul „Da” si acum urmeaza sa planuiesti marele eveniment? Stii ce ai vrea, insa nu stii de unde si cu ce sa incepi? Este foarte important atunci cand planifici acest eveniment, sa te consulti cu specialisti si sa apelezi la profesionisti, pentru a te asigura ca toate aspectele si etapele nuntii tale sunt realizate de catre cei mai buni din domeniu, la o calitate de neegalat. Cu toate acestea, fara sa stii exact ce iti doresti si fara a-ti structura o imagine de ansamblu, exista posibilitatea ca planificarea sa nu iasa asa cum ti-ai fi dorit.

 

Accesoriile practice

Fiecare piesa de decor pe care o alegi este un accesoriu important, de la cele pentru par, pana la bijuteriile pe care le vei purta si butonii mirelui, pana la invitatii si meniuri, la buchete si aranjamentele florale de la biserica si restaurant.

Un aspect foarte important pentru o nunta perfecta, este privirea evenimentului atat in detaliu, cat si in ansamblu. Inainte de a face o rezervare sau achizitie, asigura-te ca aceasta este cea mai potrivita voua. Desi ea este perfecta ca serviciu sau produs de sine statator, exista posibilitatea de a nu se potrivi in decorul si desfasuratorul pe care l-ai schitat pana in momentul respectiv.

Alaturi de sotul tau, intocmeste o lista a invitatiilor pe care ati dori sa ii aveti alaturi de voi in ziua cea mare, si alegeti din MAGAZINUL MANDIVA, invitatiile, plicurile de bani si meniurile care considerati ca se potrivesc cel mai bine evenimentului vostru, voua.

Daca va doriti ca fiecare invitat sa plece cu o amintire pe suport fizic de la marele vostru eveniment, exista mai multe posibilitati pentru realizarea acestui lucru. Achizitionati marturii de pe pagina https://www.mandiva.ro/marturii/marturii-nunta/, asigurandu-va ca ele completeaza setul de invitatii-meniuri-plicuri, pentru a oferi o cursivitate vizuala, stilistica si cromatica intre toate elementele acestui tip de detalii, de accesorii practice.

 

 

 

Organizarea timpurie – cel mai bun prieten

Este foarte important pentru orice cuplu, ca nunta sa fie caracteristica lor, avand elemente unice si speciale, care sa ii reprezinte, acest aspect contand atat pentru familii si invitati, cat in mod special, pentru cei doi indragostiti. Nu este usor sa organizezi un eveniment de o asemenea anvergura, insa cu rabdare, timp si o informare corecta, el se poate realiza.

O nunta este compusa din mai multe parti, fiecare dintre acestea necesitand un program, desfasurator si o planificare speciala, asa ca nu evita sa faci liste in care sa notezi fiecare aspect la care te gandesti de-a lungul planificarilor, astfel incat spre sfarsitul acestei perioade, sa poti doar rearanja punctele si ideile pe care le-ai notat de-a lungul timpului.

La un astfel de eveniment, totul este important – de la vestimentatie, coafura si accesorii, pana la locatii, invitati si invitatii, tematica, cromatica, distantele dintre locul / locurile unde se vor desfasura pregatirile si sedinta foto, pana la biserica si local. O parte dintre acestea vor avea nevoie de o rezervare timpurie, asa ca prima lista pe care incepi sa o faci, trebuie sa contina posibilele locuri in care ati vrea sa mergeti, pe care doriti sa le rezervati, vorbind mai apoi cu persoanele responsabile si facandu-va din timp rezervarile. Pentru a putea sa fii calma si sa nu te suprasoliciti in perioada apropiata nuntii, asigura-te ca te ocupi de cat mai multe aspecte, din timp, avand pentru fiecare, un plan de rezerva.

Nicio nunta nu este completa fara buna dispozitie a mirilor si zambetul miresei. Daca simti ca este nevoie, ocupa-te de organizarea evenimentului pana cu o seara inainte, moment din care trebuie sa te concentrezi doar asupra ta si a viitorului tau sot, ignorand orice alta presupusa „situatie urgenta”. Numai daca voi doi va simtiti bine, va distrati si bucurati de ziua voastra, evenimentul va fi perceput inclusiv de cei din jurul vostru, ca fiind perfect.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *