Nuntile – printre cele mai frumoase evenimente din viata noastra – cea care sarbatoreste uniunea dintre doi indragostiti, care vor sa isi uneasca destinul. Este un eveniment ce implica multe trairi si emotii, atat din partea mirilor, cat si din partea familiei si invitatilor. Astfel de momente se doresc a fi pastrate pentru totdeauna, tocmai de aceea este esetiala prezenta unui fotograf profesionist de nunta (care sa ofere servicii complete, cum ar fi pachet foto video nunta sau pachet foto video botez etc.), care sa surprinda toate cadrele. Este primul si cel mai important detaliu, pentru o nunta de neuitat.

Trebuie, apoi, sa vorbim putin si despre flori – nicio nunta fara aranjamente florale! Scopul acestora este sa infrumuseteze mesele mirilor si oaspetilor, dar sa ofere si un cadru diafan, de poveste. Ca sa nu mai vorbim de buchetul miresei si al nasului, plus lumanarile mirilor. Orice decor, care are ca elemente principale florile, este un decor reusit, care va ramane in mintile invitatilor pentru mult timp! Fara acestea, cadrul in care se desfasoara o nunta ar parea prea banal, lipsit de esenta, anost.

Sunt atat de multe detalii marunte, care fac o nunta de neuitat, incat ar merita sa fie asternute toate intr-o carte. Din pacate, eu nu pot decat sa le astern in cateva randuri, ca sa fac in asa fel incat esenta sa ajunga la cititor si sa ii ramana intiparita in memorie. Daca am reusit sa fac acest lucru, eu consider ca mi-am facut, intr-o mica masura, datoria. Intrucat nuntile sunt momente speciale si merita atentia noastra, merita sa le acordam atentie, mai ales cand vine vorba despre detaliile marunte, dar care au un impact major asupra intregului eveniment.

Probabil ca cei care sunt pasionati de frumos, stiu exact ce sentiment ma incearca in acest moment, si il resimt asupra lor: este vorba despre oamenii frumosi la chip si suflet, care stiu sa aprecieze o munca bine facuta, care stiu sa aprecieze un efort implicit din partea mirilor, care uneori se dau peste cap sa isi distreze invitatii, sa faca poze cu ei pentru a avea parte de amintiri si peste ani, de a se simti bine impreuna.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *